čet, 21. travnja '05 u 10:15
lol, ja se sa zakasnjenjem javljam, samo da kazem da se slazem s friiikom u svemu sto je rekao. I Xaron, stvarno bi trebao prihvatiti svaku kritiku... Kada nesto izdajes ili na bilo koji nacin objavljujes, ocekuj masu kritika. To tako ide. I ja sam neki (wannabe) pisac, pa recimo da imam nekog malog iskustva. Jedno vrijeme sam pisao jedan fantasy, i smatrao sam da je to stvarno djelo vrijedno divljenja, lol. I poslao sam ga jednom uredniku, prijatelju prijatelja moga prijatelja, lol. i dobio sam takve kritike koje su granicile s uvredama. U prvi mah sam popi*dio, mislio kako on nista nezna, ovo ono... a onda sam po 50-ti put procitao sve i shvatio sam da to moje djelo zbilja nije nesto. Next move -> recycle bin. Ali moram priznati da mi je ta kritika zbilja pomogla, i mozda ne drugi, ali vec treci cetvrti i peti moji uradci su bili puno bolji nego onaj. Tako to ide. Napises jednu pricu, ljudi te popljuju. Napises drugu pricu, ljudi te manje popljuju.... pa se tako penjes do jednog minimalnog pljuvanja....
eto, toliko od mene