pet, 1. rujna '06 u 11:41
darth rewanmoze li mi neko reci da li igra vrijedi besanih sati pa da je i ja probam
Ako ti je ovo prvi susret s Star Wars galaxies onda će ti to biti najbolja igra koju si ikada igrao to je sigurno. Ekipa koja je poćela igrati prije3 godine, ima drugaćiji pogled na SWG, jer su se dosta ključnih stvari u samom koceptu igr promjenili, a ljudi se teško mjenjaju pabi non stop bili Je**** i pošteni.
Onoliko koliko sam razgovarao s novim igraćima mogu samo reći da su oni oduševljeni sa SWGom, i t na isti naćin na koji sam i ja bio, a to je sama ta galaxija. Potrudi se naučiti interface pa ćeš od početka uživati u igri, ali veselje je i otkrivati kako igra zapravo radi.
U svakom slućaju mogu ti reći da i poslije 3 godine igranja još uvijek ima stvari koje otkrivam i koje su mi nove u igri. Kad ulaziš u SWG pripremi se na prazan hod, tj. na to da nećeš u svakom trenutku biti kao u KOTORU ili nekoj drugoj single play igri da te neko vodi. Ti češ tada biti u SW svemiru, a za mene je to najbolji osjećaj.
Kad dođeš u swg, kreiraj lika na Europe - Chimaera. A kad počneš igrati napiši: /tell wing bok, da znam da si stigao.
/kowtow