čet, 31. kolovoza '06 u 01:55
Joj ljudi koji fenomenalna većer, evo zbog ovog se isplati igrati SWG.
Bio sam u Kachiru na Kashyyyku, trenirao sam borbu protiv Bounty Huntera, i napokon sam svladao ono što me mucilo, tj. sekvenca napada i obrane, onako kompletno zadovoljan krenem natrag prema starportu pa na Tattoine a kad ono naleti Deekay (tip iz Honour guilda kojeg sam traćao prije par dana s Clanlessom)
Pitam ga, zar je istina da ima najbolje Lightsaber resource? Jer mi treba 1 pack za jintsu i 4 packa za 2H LS. Deekay kaze da ima.
Pošto sam sad u top formi u duelima (a tip je trandoshan) odigram na kartu ponosa i predložim mu da održimo duel (no DB) i ako ja pobjedim platim samo 50% cijene, a ako izgubim plaćam 50% više.
A on na to kaže da će mi dati besplatno tih 5 packova ako izgubi, a ako dobije da mu moram reklamirati njegov dućan. (tu sam se stvarno poćeo brinuti, kaj ako me pobjedi, morao bi trčati okolo po Mos Eisleyu i vrištati propagandne poruke)
Pripremimo se i krenemo u duel, oboje jako nabrijani, health crystals, spice, kristali, bufovi, on 19k health ja 18k.
I kako je borba išla vidim da ga dobivam, i baš se ponadam da je gotovo kad tip opali cloack i nestane, (iskoristi concentrated bacta tank - heal completet health) vrati se i nastavimo, i satjera me na možda 1k healtha, ja se cloackam i napravim istu stvar, ali se vratim iza njega i stresem ga s 4 specijala, od toga se nije oporavio, poslije jos jedne runde heala, dobio sam ga.
Bilo je fenomenalno, fakat dvoboj koji je trajao 3 - 4 min.
I moram reći Deekay je odmah podmirio račun (350k).
Evo zbog ovakvih epizoda se isplati igrati SWG, to kaj se tamo sve da isfurati to je nevjerojatno.