sub, 19. kolovoza '06 u 03:40
Ljudi radi se samo o jednoj stvari hoćemo li igrati igru i uživati u njoj ili nećemo.
Ni meni se ne sviđa sve sto se dešava ali ovo nije single player KOTOR da imaš priću kroz koju te vode i ti si glavni junak.
Ovdje ako želiš biti glavni junak u MMORPGu isto je kao i u stvarnom svijetu, budi faca u nećem, furaj svoj film, nemoj se žaliti na sistem, kroči kroz njega, nađi što te veseli, budi svoja heroj, nađi prijatelje, to je MMORPG, ne KOTOR, ako ćeš ići u SWG grindati (iako ponekad svi to radimo radi xp-a ili para) i samo to raditi onda ti ne treba MMORPG.
Pitaj sebe što želiš od ove igre, napiši DEVS-ima svoje ideje (ja sam napisao brdo konstruktivnih postova i neke su se u varijantama i pojavile u igri), da li bi mogla biti bolja igra, DA, da li ide u tom smjeru DA, Žaliti se na nešto što radiš a ne uživaš je besmisleno, to je kao da svaki dan ideš na posao koji ne voliš. Ovo nije posao i to je vaš izbor, igrajte ako uživate.
Ako ne riješite to u sebi i odlučite.
Ja osobno uživam raditi evente, loviti, ratovati protiv impova, otkrivati stvari koje do sad nisam probao, ponekad odigrati s altom, Role playati...ima još puno toga, i dodaje se još, ja jako malo grindam a kad grindam odgrindam najpamenije, u međuvremenu uživam.
Kad je nastao prvi plimni val nezadovoljstva sa CU-om, svi su pi*dili, ja sam naišao na spin grupe, uslijedio je kaos unutar 3 dana rollback na Chimaeri SVI SU pi*dILI; CANCELALi, ja sam igrao, naletio je x4 XP week i sredio 5 mil. force sensitive XPa u u 4 dana + 1mil od CRS-a kojeg sam dignuo na foru da sam izgubio 2 mil (a zapravo sam samo izgubio oko 30k FS XPa.
Došao je i NGE, dobili smo 10 novih nivoa, svi kažu težak je grind, ja gledam okolo a svi grindaju i u 3-4 tjedna se dignu do lvl 90, OK. Ja sam u to vrijeme istraživao Mustafar i dogurao kroz questove do lvl 84. Opet je bilo nezadovoljstva među communitjem, ali ja sam igrao i zabavljao se, a onda je opet došao ovaj put x2 XP week. U 4 sata na misijjina Avatar stanici sam odgrindao od 84 do 90, 1 dan grindanja i 3 tjedna izviđanja koji quest najviše XPa nosi - to je posao.
Ako to do sada niste skužili ovo vam je istina, UVIJEK i u bilo koje vrijeme postoj najbolaj varijanta za lovu ili XP u SWGu, ono što je na vama je da to otkrijete, ako vam niti jedno ne treba tu je PvP i Role palying, ima i drugih stvari ali one uključuju i druge igrače,
Btw jedno pitanje na koliko ste evenata bili koji su održani na Chimaeri u zadnjih 3 mjeseca?
Ovo je MMORPG, VI svaki ponaosob stvara priču, da i 1000 DEVELOPERA radi super zanimljive questove, sve bi ih prošli i tražili bi još, još bolji item, još bolje oružje ili ko zna što, igrajte radi igre i zabave.
Wing Chun
Leader of Krayt Dragons
Brawler 4440
Swordsman 0444
Teras kasi Master
Combat Prowes 0044
Enhanced Reflexes 4444
Enhancer 4000
Helaer 4000
Elder Jedi leader of Pvp guild with most IMP guilds in Guild War.
- Legendz
- rDe
- zith
- -VF-
- SAND
- E-TU
Organizator i suorganizator:
5 Teras Kasi turnira
1 Outer Rim fighting Championshipa
Krayt Dragon Star run
Član Mos Eisley Mos Espa Role palying community-a
Jedan od deset osnivaća grada Mos Krayt-a, ima još puno toga što sam sve radio i doživio...
I mogu vam reći da sam upoznao puno dobrih igraća, ljudi s idejama i ljudi koje se zabavljaju.
Iskreno to želim i vama.
Windwalker izmjenio poruku 19.08.2006, 04:40