pon, 14. kolovoza '06 u 18:15
Pozdrav ljudi! Ako me se iko sjeca =) => ako ne igrao sam SWG 3-4 mjeseca, stigao na 45 lvl i quitao... dugo me nije bilo na ovom forumu... Igram WoW, vec jedno 4-5 mjeseci - Ragnaros realm, igra je za 10... Ima toneeeeeee nase raje znam ih jedno 100tinu, a ima i vise (ex yuga cijela, mada je najvise Cro),
Max. sam lvl (60 paladin), fino sam se i opremio... Isto kosta, mjesecno 13 eura... Upravo za pola sata imam 40 man raid u Molten Core =)
Malo(...vise) mi nedostaje SWG, ne zbog kvaliteta MMORPGa jer ga WoW owna... Vec zbog svoje omiljene tematike... Jednom SW fan =uvijek fan...Nazalost vidim da vas je dosta cancel, da ste bas pis off na SOE, pa i ja sam bio...
Je li zaista igra otisla u 3pm?
Par puta sam odgledao sve filmove u zadnjih mjesec dana, pa se javila nostalgija za SW...
Moj SWG je davno istekao, imao sam onaj starter kit... cak sam i zaboravio svoj pass ako vjerujete =)... Mislio sam da su stvari krenule na bolje za SWG, zao mi je sto se nisam u pravu... razmisljao sam da pocnem opet ili da kupim od nekog account (nisam n00b, i za par dana bih se sjetio poprilicno svega)...
Sta jos da kazem... Ako znate cijene odprilike mi postajte koliko bi kostalo da kupim igru i sve expanzije... ili ako neko (od vas) prodaje PM mi posaljite pa da porazgovaramo...
May the force be with you my FANATIC BROTHERS =)
Non est aurum omne, quod radiant... / Nije zlato sve što sija...
Call3 izmjenio poruku 14.08.2006, 19:43