uto, 1. ožujka '16 u 23:03
Zaigram tu i tamo kad stignem. Imam još long way to go
Ako imate neku gildu slobodno mi javite da se joinam. Trenutno sam u Blood Squad na imperijalnoj strani i Balkan Cartel na republičkoj. Btw. Ovaj screenshot je malo star, sada su mi svi karakteri minimalno lvl 40 pa nadalje.
Mojih svih 8 likova:
Markarus - Trooper, Republic Commando
Vojničina prve klase. Ne pretjerano inteligentan ali vješt i razborit Komandos. Ne trpi izdajice i voli izigravati junaka te se suprotstavljati nadređenima ukoliko su u krivu. Nakon male romanse sa Jaxo, pravu je sreću našao tek sa novom kolegicom Elarom Dorne. Imperijalci ga konstantno napadaju, ali hej, di ćeš na stijenu bez dinamita?
Mark Starblazer - Jedi Knight, Guardian
Za razliku od nadarenih no ukletih Skywalkera, loza Starblazera služila je kao čvrsta posljednja linija obrane nasuprot konstantno uzdizajućeg Imperija. Mark je također imao idiličan, no generičan uspon do ranka Jedi Viteza na prekrasnoj baštini Jedia - planetu Tython. Iako ima twisteva, jednako generična zna biti i kampanja koju je lakše pretrpiti uz simpatičnu Kiru. Iako Jedi Guardian kao i njegovi preci, silom prilike Mark je prisiljen biti aktivniji i zadati udarac imperiju koji svjesno krši sva pravila i vrši manipulacije te korupciju di stigne.
Tiianna - Smuggler, Gunslinger
Zgodna, lukava i snalažljiva Smugglerka koju je život počastio "jedino" dobrim izgledom i inteligencijom, dok se za ostalo morala sama pobrinuti, potkovana kibernetskim dodacima i raznim gadgetima.
Marakan - Bounty Hunter, Mercenary
Oštar i hrabar plaćenik na glasu kao jedan od najboljih bounty huntera svoje ere. Misije izvršava hladno i kalkulativno te uživa u sivilu morala dok mu se ipak Imperij više dopada budući da nudi više opcija zajedno sa svojim prstima u korupciji kartela i ostalih organizacija. Mako mu je kao mlađa sestra i štiti ju od svake nevolje kao i nekad nekoga u pokojoj misiji, stoga daleko je od pravog dark sidea, međutim ipak je loš lik u odnosu na jednog smugglera poput Tiianne.
Nemirna - Sith Warrior, Marauder
Ultimativni zlikovac u mojem legacy-u, dok inkvizitorka poštuje svoj kod časti i ima neka uvjerenja ova je skroz full dark side. Bijes imperatora u obliku. Na nju se ugledala Asajj Ventress.
Sacarra - Sith Inquisitor, Sorcerer
"At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge." - O čemu to Maul priča? Pa naravno, o gubitku svoje nikada prežaljene zabrak družbenice, njegove ljubičke Sacarre. Ovdje doduše, ona je still alive and kicking. Boginja munje i prizivateljica vriskova ne trpi gluposti, kukavičluk i razotkrit će svaku tajnu, a vidjeti je u borbi je prizor za divit se.
btw. Zabrak rasa mi se uvijek činila kao originalni Sith, dok nisu izmislili one baltazare sa facial tentacles
Nirnvaarna - Jedi Councilar, Sage
Aktivnija od Yode, vješta i mudra kao Obi-Wan, moćna naposlijetku kao obojica. Nirnvaarna je pravi Jedi Sage te kako silom šamara prokletnike lijevo i desno podsjeća na rasturanje separatista sa strane Mace Windua i Yode za ratova klonova. Liječi sve, pogotovo kretenizam, ali čak i ona zna presjeći bez okljevanja kad netko pređe granicu bez povratka.
Akiira - Imperial Agent
Snajper klasa, oštrog oka i još oštrijih gadgeta. Zavodljiva, varljiva i ubojita. Skida sve sa sigurne udaljenosti a ako nešto se i približi tu su uvijek planovi B i C. To je agent kojeg želite imati na svojoj strani.