ned, 12. kolovoza '12 u 20:55
WindwalkerSkullo na kojem serveru igraš i što?
Ja sam na Tomb od Fredon Nadd Jedi Guardian Focus, valor 84, full War Hero gear + augments i sve to u Jedi Battlelord armoru
Ne mogu se sjetiit na kojem sam serveru igrao. Morao bi se ponovno zafrkavati sa driverima od graficke kako bi usao u igru, a trenutno mi se neda.
Igra me nije osvojila. MIslim vec sam igrao i betu i dosao do levela 25. Istina da ima veliki plus zato kaj je sw, medjutim nekako mi vice da je nedovrsena. Odmah cim su izbacili igru tu je trebao biti pve/pvp rat koji utjece na cijeli igrin svemir, player kuce, vise slobode, svemir, visa "svrha" koju igrac tezi postici, etc.,etc. Ali sve to nedostaje. Djeluje mi da endgame ne postoji, a iritira me theme park izgled. Warzone je zabavan za oigrati nekoliko puta, ali nakon toga mi gubi smisao. Uopce ne ostavlja dojam nekog pravog rata. Igra mi djeluje kao singleplayer koji su nadogradili malo na mmorpg kako bi placao svaki mjesec. Milim da je EA napravila veliko sranje i pozurivala igru.
Ti dugo igras?Kakav je tvoj komentar? Vidim da im ne cvjetaju rruze posto su krenuli na f2p