čet, 3. ožujka '11 u 16:45
JacenJa sam prestao pratiti zbog faksa malo te apdejtove, i ne igram betu, al mislio sam si osvježiti malo znanje na sajtu ovih dana.
Kaj se tiče igre, mislio sam uzeti ak će biti neki povoljniji trial u početku. Nemam neku namjeru igrat ko neki ljudi kak igraju WoW
imas razne tipove ljudi koji igraju mmorpg, isto je kao sa svim drugim igrama... netko igra 2x tjedno, netko igra 5x tjedno, netko igra po cijele dane... sve je stvar kolicine slobodnog vremena, (ne)zelje za igranjem, samokontrole i ovisnosti
tak da to od osobe do osobe ovisi... jedino je stvar u vaganju da li zelis za žnj sati igranja tjedno dati cirka 14$ mjesecno, te koliko dugo zelis davati....
igra ce vjerojatno biti causal friendly jer u causal igracima lezi lova, samo ne smiju pretjerati pa ju napraviti idiot/bad player friendly
najvjerojatnije ce biti: kupi igru i imas mjesec dana besplatnog igranja, a dalje placaj
nisam siguran da ce dati trial, obicno se daje nakon nekog vremena, ali tko zna... mozda naprave u zavrsnoj fazi open beta koji zapravo i bude trial
isto bi volio na neki nacin probati igru pije nego ispljunem pare za nju... makar sam za swg dao samo gledajuci inf na web stranici i nisam se razocarao
(naravno dok nisu unistili igru, windwalker kaze da je sad jako poboljsana, ali necu opet ulaziti u nju)
kaj se tice bete trenutno je koliko znam samo u americi, uskoro ce poceti i u europi... smijes reci da si u beti, nis drugo ne smijes reci