sub, 5. prosinca '09 u 15:06
Znate kaj bi ja najviše volio
Da jedna ozbiljna programerska tvrtka za igrice (može i ponovo Bioware ili Obsidian) naprave rekonstrukciju KotOR I i II sa grafikom i sustavom igranja sličnom onom u meni najboljoj igrici od Bioware, Mass Effect-u
.
Da malo prošire priču da dijalozi u cijelosti budu ozvučeni (s tim mislim na glavnog lika kojim igrač upravlja).
Onda, prirodnija interakcija lika sa okolinom i da ostali likovi imaju prirodnije ponašanje i pokrete, a ne da stoje cijelo vrijeme na jednom mjestu i hodaju ko tupani od točke A do točke B (najviše me živciralo kad bi u Ebon Hawku ekipa uvijek visjela na istom mjestu i blejili u prazno, te Jedi Masteri na Dantooineu u onoj enklavi ko kipovi cijelo vrijeme stoje).
Zatim više mogućnosti u dijalozima, više filmskih isječaka (ili cutscene-ova). Više mapa na planetima, da se dodaju neki novi modovi koji već postoje za skinuti.
Vjerojatno većina mislite da bi bilo glupo da netko krene sa realizacijom takvog projekta, ali siguran sam da bi svi vi sa dobrim mašinama koji zaiste volite (ovisnici, među kojima sam i ja
) KotOR odmah kupili (ili skinuli torrento-m
) sebi jednu novu verziju legendarnog rpg-a.
Posebno bi ovdje spomenuo KotOR II:TSL čija priča nije ni približno složena kako smo očekivali i zbog čega proklinjemo Lucasovu odluku da požuri sa izdavanjem te igre prije nego je bila u potpunosti završena.
Ciao!