pon, 28. studenog '11 u 23:29
Evo danas sam zavrsio sa testiranjem buduci da sam morao vratiti laptop.
Jucer sam dosao do 25 levela, danas sam jos malo radio class quest i svemirske misije.Nisam probao craftanje ni pvp.
Dakle prosao sam korriban, dromund kas, balmorru i nar shaddaa te vidio malo tatooina
Uzeo sam sith inquisitora i kasnije assasiana
Vodio sam se mislju da ako kupim igru vjerojatno necu prvog lika uzeti force usera, a ako i uzmem nece biti inkvizitor, pa sam se zelio sacuvati od spoilera
No na kraju mi se jako svidila klasa, prica je isto odlicna. NA pocetku sam bio flegma i mislio sam da me nece moci uvuci u pricu, ali prevario sam se. Nakon par dijelova vec sam zeljno iscekivao nastavak i bio sam uvucen. JAko mi se svidjaju i odluke u instancama, akcije koje mozes raditi (przenje) i tak dalje
Mislim da cu uzeti tu klasu jer zelim vidjeti di vodi prica
Mozda ne prvu, ali drugu vjerojatno
Odlicna mi je prica
Opcenito mi se jako dopada voice acting i prica u mmorpg-u. Nisam ni imao pojma kako je to dobro dok nisam iskusio.
U ostalim mmorpg bi najcesce samo preskocio wall of tekst otisao na lokaciju, sve poubijao, pokupio ono sto svijetli i gotovo
Ovdje znam i zasto to radim i svidja mi se to
Naravno sa drugim likom sa iste strane svi se dodatni questovi ponavljaju, al kaj ces
@orion
Ne dobije se lightsaber cim se logiras, to je neki vibrosword ili kaj vec
Istina je da bi bilo bolje da ne svijtli zuto
lightsaber se dobije kroz pricu
meni ga je dobacila shefica, padwani ga sastave, etc.
joooj jedva cekam kad cu ju skratiti za glavu
Borba mi je isto super, animacije, mehanika, bacanje neprijatelja u provalije,etc. Jedino su mi svemirske misije lose. Nervira me onaj timer. Uglavnom svaku misiju ti je nastiman timer za skok u lightspeed i mora zavrisit misiju u tom roku. Kontrola nad brodom je skoro pa nula. Prosao sam nekoliko misija i nije me se dojmilo.
Sa trcanjem nisam imao nekih velikih problema jer su planeti ili mali ili uvijek imas nesto za raditi pa uz dodatak teleportera i onih vozila, te sprint na levelu 14 i kasnije force speed nisam imao problema
Na tatooinu su dosle vece udaljenosti, ali nisam kupio vjestinu za speeder jer kosta 40k, a mislio sam da je 20k
Igra mi je neusporedivo bolja od wow-a, ali wow ne mogu nikako smisliti
kaj se tice swg ovo kaj sam u voa dva dana probao mi je super bilo i to je nes kaj je falilo u swg. ALi treba igru dulje igrati da se vidi
Sad cu uzeti od winda ocjene pa iskomentirati
"- character customization 10 - 6" - istina da je puno siromasniji od swg, ali moram priznati da mi se svidio. Naravno ima nekih "neoprostivih" nedostataka kao sto je nemogucnost mijenjanja boje tetovaza, one katastrofa velicine tijela
"- priča /questovi 4 - 10" istina
"- community 10 - 1" s obzirom da je beta ovo se ne moze bas usporedjivati. Meni je community bio odlican. Prosao sam flashpoint sa super grupom, par heroic misija, pomogli su mi ljdui sa class questom, etc. Prerano je dati ocjenu kakav je. To treba vidjeti.
"- osječaj SW 6 - 5" - meni je osobno jak osjecaj sw-a i u jednom i u drugom. SWTOR su namjerno i napravili jako slicnim sa filmovima bas da se osjecaj ne izgubi. Prica mi daje odlican osjecaj sw-a. Ratom razrusena galaksija daje odlican prostor za borbe...
- PvE Combat 4 - 7
"- Space combat(nisam još probao)" -los
, nisam fan ni onog u swg, ali ovaj je katastrofa. Ja volim nesto izmedju (ni simulacija ni ovaj sh*t)
- Housing10 - 0 (makar još nisam vidio brod) - housing je nepostojeci, u brodu mozes sjesti na jednu od 3 stolic au kabini i to je to
i imas ormar
No igra tek izlazi. Housing nikad nece biti kompliciran kao u swg, ali siguran sam da ce u ejdnoj od ekspanizja dodati stanova ili kaj vec. Prostor za to je odlican. Zgrada je koliko hoces i samo naprave "katove" sa stanovima, mjestima za guild, etc.
- Crafting - Nisam još probao -
- RP / Storyteller / Chronicle 10 - 0 - rp se moze super igrati, ova druga dva dodatka vjerojatno nikad necemo vidjeti
Generalno gledajuči SWG je virtualni svijet dok je SWTOR theme park. SWG je kao igru držao community i likovi koji su igrali igru dok kod TOR-a je naglasak na vođenoj radnji od strane Biowarea, koja je JAKO dobra i kvlitetno odrađena.
Osobno nemam nikakvih problema sa theme parkom dok razvijam lika. Ovaj sustav sa ovakvom mapom mi je odlican.
A kakvu tocno slobodu ima lik i kak ce to sve izgledati treba vidjeti na zadnjem levelu. Planeti sve vise i vise rastu sa napredovanjem
Pa ne znam kako izgleda kasnije. tek sam pola levela prosao.
ne znam za tebe, ali meni je osobno zabavnije ovako napredovati nego ono grindanje u swg...
prvo mlati oko grada, pa tuskene, pa iducu vrstu i tak do max levela
@orion vidi se napredak kada ides na dark side. Moja je sa levelom 1 dobila narancate oci
i imam dojam da je pocela malo zlocestije govoriti, no mozda je to samo zbog opcija koje sam birao
Inace mozda sith brze propada od drugih klasa. Mozda druge klase i ne pokazuju takvo propadanje
(osim jedi)
sve u svemu mi se igra svidila, ali ne cu kupovati dok ne bude malo jeftinija
(i dok ne zavrsi akademska godina)