pon, 28. ožujka '05 u 12:45
Poznati o zenama i braku... s obzirom da sam zena a ne muskarac ne mozete mi prigovoriti da sam sovinista vec samo da se salim na svoj racun
Rowan Atkinson (Mr. Bean):
"Bigamija znaci imati jednu zenu previse. Monogamija nije nista drugo."
Bernd Stelter (glumac):
"Brak je kao posjet restoranu: uvijek mislimo da smo izabrali najbolje, sve dok nismo vidjeli sta je dobio susjed?
Nick Nolte (glumac):
"Za ono sto zene cine za svoj izgled, svaki trgovac rabljenim automobilima bi dospio u zatvor.?
Sean Combs (USA-rapper):
"Ako je jedna zena nakon svega ispala glupa, mozemo biti sigurni da je takva bila i ranije."
Günter Willumeit (TV-komicar):
"Glavni razlog svih razvoda je bilo i ostalo vjencanje.?
Rudi Carrell (TV-zabavljac):
"U Münchenu svaka cetvrta zena zeli spavati s Robertom Blancom - ostale tri su to vec ucinile.?
Craig David (britanski pop pjevac):
"Pivo sadrzi zenske hormone. Ako ga previse popijes, pocnes pricati gluposti i ne znas vise voziti auto.?
Jack Nicholson (glumac):
"Postoji samo jedno sto je skuplje nego zena - vlastita ex-zena.?
Charles Bukowski (pisac):
"Feminizam postoji samo radi toga da bi se ruzne zene integrirale u drustvo.?
Burt Reynolds (glumac):
"Svaka zena je bespomocna dok joj se ne osusi lak na noktima."
Benicio Del Toro (glumac):
"Gentleman stiti zenu tako dugo dok ne ostane sam s njom."
Rod Stewart (Rock pjevac):
"Treba zeniti samo lijepe zene. Inace ne postoje nikakve sanse da ih se rijesimo.?
Jerry Seinfeld (glumac):
"Mojoj zeni je svejedno sta radim bez nje toliko dugo dok se pri tome ne zabavljam."
Sir Peter Ustinov (glumac):
"Ne vjerujem da ozenjeni muskarci zive dulje od zena. Samo im se pricinjava da je to dulje."
Mario Adorf (glumac):
"Uspjesan muskarac je onaj koji zaradjuje vise nego sto njegova zena moze potrositi. Uspjesna zena je ona koja nadje takvog muskarca.?
Bill Vaughan (glumac):
"U danasnje doba zene rade kao dzokeji, vode tvrtke i istrazuju atomsku fiziku. Zasto ne bi vec jednom mogle nauciti i natraske uparkirati auto??
Francesco Totti (nogometna zvijezda):
"S lijepim zenama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razocarani.?
At this point I have a request. If any of you in any way hate homosexuals, people of different color, or women, please do this one favor for me - leave me the f**k alone!I don''t care if you like me, I hate you!!!