čet, 20. travnja '06 u 23:50
@Loki: Kao što sam već stoput rekao, ti nisi normalan.
I više ništa neću reć.
A za
ljude poput tog mandela imam tri riječi; Saved-off shotgun.
Ono što je najgore, takva se sranja događaju svuda oko nas, i iskreno rečeno, filmovi takve tematike me privlače, ne znam zašto, valjda zato jer bolesni doktori na kraju poginu na najbolniji način
Za knjige nemam živaca. Nedavno (prošli tjedan) sam gledao jedan FENOMENALAN film takve tematike, koji je začudo bio na OTV (program im je inače strašan, sranje od programa). Zvao se Sanatorij, engleski naziv (tj. izvorni) nisam uspio nać jer naravno nemaju dovoljno dobar teletext pa nisu stavili izvorno ime. Da ne duljim, klinac na početku filma vidi starog, inače dobrog policajca, kako uzima pištolj, stavlja ga u usta, i narano ubije se. To mu ostavlja traume i mali završava u ludari, gdje ljudi iznenada nestaju, ili se pronađu ubijeni pacijenti (tj. "samoubijeni"). Na kraju ispada da neki ludi doktor, fkors, uzima luđake, na njima radi slične pokuse ko ovaj mandel, a ostatke tijela stavlja u frižidere
bolesno. Na kraju glavni lik skuži da je taj doktor i njegova organizacija uspjela izlučit tzv. "virus depresije", odnosno neki k***c koji ti uštrcaju, ti postaneš depresivan, ne vidiš izlaz i na kraju se ubiješ. Film završava tak da se taj
doktor nabije na 5 injekcija tog svog ****nog virusa (1 doza je dovoljna da te deprimira do granice samoubojstva u roku tjedan dana).
Film je bio fenomenalan, ko što sam reko.
Ono što hoću reć je da takvi monstrumi postoje, i da ih se nemožeš riješit. Nažalost. Našu. Veliku.