ned, 23. travnja '06 u 17:59
Derexa
Darth Maul-The Lord
Ma da,to je baš zanimljivo,je li tako?Idemo nekome odmah sada izvaditi crijeva i umjesto njih staviti nešto po tvom prijedlogu,može?
Moze, tvoj mozk koji je ocito usavrsen za proizvodnju sranja je optimalan izbor.
bez vrijedjanja, to nije "civilizirana rasprava" o kojoj se gore pricalo
Derexa
Darth Maul-The Lord
Niti nisi.Nisam ni ja.Paradox,ha?
Meni je tu sve jasno, doduse shvacam kako takvo nesto moze predstavljati paradox osobi kojoj fali koji kromoson.
opet vrijedjanje drugog korisnika
Derexa
Darth Maul-The Lord
Ljudska povijest puna je INDIVIDUALACA koji su uzrokovali sva sranja koja si gore navela.Ne generaliziraj.
da, 8 od 10 "individualaca".
bla,bla,bla sigurno 8/10
tih invidualaca o kojima govorimo mozda ima 1/1000 000, drugo su muhe bez glave o kojima ti pricas, koji slijede te 1/1 000 000
Derexa
Darth Maul-The Lord
Tvoji "I'm so mean,dark and scary bitch with all the answers" postovi postaju stvarno izlizani.Navedi mi jedan konkretan primjer koji navodi da je Mengele unaprijedio znanost.Jedan.
Tu ne govorim samo o Mengelovim istrazivanjima vec i o ostalim medicinskim istrazivanjima koje su provodili njemci za vrijeme drugog svjetskog rata i koje mozes nac jednostavnim koristenjem googlea, wikkipedie ili, ne daj boze, neke knjige s tom tematikom. Antipatican si mi pa ce tvoje educiranjeostat tvoj problem.
rasprava je o menglu, normalno da se za vrijeme WWII nasao i normalni lijecnik na strani Njemacke koji je radio normalna i ZNANSTVENA istrazivanja
Derexa
Darth Maul-The Lord
Looks like the head could use some brain...
yea, slazem se, postovi bi ti bili puno bolji da imas funkcionalni mozak.
Ovo se prije odnosi na tebe, ne znas kako odgovoriti pa si lijepo napunila post vrijedjanjem, a onda jos kad zelis dokazati istrazivanja koja je izvrsio mengle i koja su unaprijedila svijet navodis istrazivanja drugih znanstvenika
rasprava intelektualca je bez vrijedjanja, sa cinjenicama, sa postovanjem tudjeg misljenja, sa postovanjem druge osobe, etc. tebi to fali