pet, 21. travnja '06 u 16:36
Darth Superiourus@ jaspel;Postoje dvije vrste ljudi:
Prvi vide kakav je svijet oko njih,vide istinu.
Dok drugi žive u iluziji koju im je nanijelo društvo.
I dok sada tvoja majka šeta uokolo u bundi napravljenoj od nekoliko mučenih i posebno uzgojenih činčila,koje su možda čak i naživo oderane,ti tu govoriš kako je jedan čovjek koji je radio slične,ali ne i toliko grozne stvari na ljudima,zaslužio robiju i smaknuće.
Sada još zamisli svoju majku kako nosi kožu jednog mučenog židova,koji je ubijen samo za to da mi imamo nešto s čime ćemo se fulirati uokolo, na sebi.
koliko sam god ljubitelj zivotinja, zastitinik prirode etc.... i sam imam par kucnih ljubimaca:
NIKAD ama bas NIKAD se ne moze usporediti ljudski zivot sa zivotom jedne zivotinje, (zivotinje imaju duh, ali im nedostaje dusa)
dalje sto se tice krznenih bundi etc. (ni sam ih ne volim) -protiv njih se mogu buniti samo ljudi koji:
1) ne jedu meso
2)ne koriste nista, ama bas nista od ubijenih zivotinja (remeni, cipele, jakete... nista od koze), najbolje mi je bilo kad su se dvi cure (vegetarijanke) bunile protiv jedenja mesa, bundi, etc. a nosile kozne cipele, i onda jos izjavile da je to nesto drugo.... znaci prema njima se treba ubiti na primjer kravu, oderat kozu i iskoristit,a ostatak baciti!?
dalje da zavrsim s nasim doktorom, njegovi pokusi nemaju ama bas nikakvo opravdanje, "znanstevno istrazivanje" ne daje opravdanje nicemu, stvari same po sebi imaju ili ne opravdanje, ako koristis za istrazivanje nesto neopravdano onda ni istrazivanje nema opravdanje
sto se toga tice mogao bi otici studirati psihologiju, kupit arsenal vatrenog i hladnog orzuja, zarobit recimo 200-300 ljudi, pa ih malo ubijat, reckat i sl. kako bi istrazivao njihove psiholoske reakcije, i nakon toga bi lijepo sastavio clanak od cca. 20 str. o svom istrazivanju i osao doma dobro se napsavat nakon teskog radnog dana, i niko mi ne bi smio nista jer: "to je za bolje sutra,to je u svrhu znanosti, ko zna mozda nam to jednom i pomogne"