sub, 21. svibnja '05 u 13:27
da i ja sam danas bio u kinu i naravno ljudi,još uvijek si sređujem dojmove.čovječe koje su to emocije bile nisam mogao vjerovati.mislim stvarno ne znam otkud da počnem,od prequela,on ih zapravo rula sve,ali ima još nekih stvari koji su pormašene,Šteta Lucas nam je ovo slasticu omogućio,ali u nekim stvarima je stvarno škrtac veliki,na primjer,evo još jedanput film je odličan,ali kako je moguće da je space borba samo tako malena mislim ja sam ostao mrvicu razočaran,a osim toga ne sviđa mi se početak.mislio sam da će odmah prikazati borbu a ne cruiser.Inače Palpy je takav zakon da većetga zakona nisam ni vidio.a osim toga u nekim scenama me je podsjetio na Goluma.....lol,dijalozi su mi prilično okej,a smrznuo sam se kada sam vidio onog maloga onako slatkoga kako je pitao anija za pomoć.čovječe ani je takav gad...........................ali inače emocije su me tako preplavile da je to bilo nešto nejverovatno!
ah šta više da kažem........malo ću više kazati kada ga više i pogledam,ima propusta ali isto tako ima i prekrasnih stvari.............
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!