čet, 19. svibnja '05 u 23:45
Pogledao sinoc drugi put. Film je jako dobar. Ipak, nije mi to najbolji sw film ikad. Neke stvari su jako nespretno rezirane, ima nekih dijelova koji su potpuno nepotrebni, a fale neke stvari... uvijek cu se pitati kakav bi to film bio da je rezirao netko tko zna rezirati (netko od faca tipa Spielberg, Cameron, Scott...)
Onda neki glupi propusti... Nije mi jasno kako mozes doci od Coruscanta do Outer Rima za manje od jednog dana? Ili, za jedan dan... Mislim, ovi putuju na sve strane i samo se pojavljuju na tim nekim udaljenim planetama, ko da imaju neki galaxy-wide teleporter...
Lik koji glumi Anakinda/Vadera je puno bolji nego u epizodama 1 i 2... ali u je nekim situacijama jos uvijek jako... lejm
(Npr, kad mu Emperor kaze ono kak ce od sad biti "known as Darth Vader" a on onak jadno kaze hvala... to mi nikak nije leglo).
Ima jos toga...
Kraj filma je tako na brzinu napravljen... sve nesto na brzinu namontirano, scene skacu s jedne na drugu kao da postoji neki pressing da film mora stati u odredjenu minutazu... od totalno mracne scene kad Darth Vader kaze noooooooouuuuuu (sto mi je isto, onak, lejm) je brzi cut na neku ljepotu i neki space ship koji prelijece tu ljepotu... i tak...
Ipak, svidio mi se film (drugi put vise nego prvi) i daaaaleko je bolji od epizoda 1 i 2. Druga polovica filma (od trenutka kad Darth Vader ode pobit onu Jedi djecurliju) je odlicna... Ici cu sigurno jos koji put pogledati... sigurno...
Ali... The Empire Strikes Back je, sto se mene tice, i dalje najbolja epizoda Star Wars serijala...