pon, 30. srpnja '07 u 00:24
Orion
E da... to je HD mrcina od teasera, pa oprez (em veliko, em će vam možda štekat).
Bar nisam prevalio 5 GB jer sam morao skinuti najveći mogući HD trailer... taman mi je tih 75 MB bilo previše. I nisam požalio, makar se u tih 1080p vidi samo tri logotipa...
Imperial admiralI tu su trebali stati. Ali ne, filmska industrija mora uništiti sve što dotakne. Halo Hollywood, već postoji Batman u kojem je glavni negativac Jocker i tumači ga izvrstan Jack Nicholson. Jeste da je Jocker najgori i najčešći neprijatelj Batmanu, kako u stripovima, tako i u crtićima, ali kad se već rade nastavci, radije radite Supermana, Batmana mi pustite na miru. Jednostavno ne volim kad se prčka po starim stvarima, a toliko novog imaju za raditi.
Pa ****mu, to od izlaska filma ponavljam i po forumima i po njuzama i u RL, i ne znam kako bar geekovi to ne znaju (i što li onda običan puk misli), ali
Nolanov serijal nema APSOLUTNO NIKAKVE VEZE s prethodnim.
BATMAN BEGINS nije PREQUEL Burtonovom Batmanu, nego REBOOT, REIMAGINACIJA franžise ili kako već hoćete to nazvati, ali DOGAĐAJI U PRETHODNA FILMA NEMAJU VEZE S OVIM SERIJALOM. NIKAKVE!
Imperial admiralAko ovaj film zaribaju, ubijat' ću tugu u Warner Bros-ovim Batman crtićima. Neznam je'l znate, ali u crtanima je Jockeru glas dao Mark Hamill. Tko bi rekao, zar ne.
Najbolji Joker dosad. I jedan od najboljih crtića ikad. Bruce Timm FTW.
I nemojte mi samo reć da mislite da je i ta verzija u istom kontinuitetu kao Burtonovi filmovi.
Eh, i TDK će biti najbolji film ikad.
PS zašto ne postoji opcija za povećat font? Probao s font tagom, ne radi, nije mi se dalo črčkat dalje.
I, piše se Joker isto kao što se ne piše, npr. Imperial admirall