čet, 16. kolovoza '07 u 22:05
Darth Xaron
A želje da to bude najbolji film ikada možda nisu realne, jer od prevelikih očekivanja često bude - ništa. Remember TPM.
Ja za TPM to nikad nisam rekao... no, recimo, negdje krajem 2004. vidjeh trailer za Batman Begins, rekoh to će bit najbolji film ikad...
Nakon prvog gledanja u kinu ja se ustao i vikao "opet, opet!!"
... i nakon tri gledanja u kinu i devet na DVD-u još uvijek mislim da sam bio u pravu.
RotS MasterInače, gledao sam crtiće i bili su... er... zanimljivi, I guess.
Justice League crtići? Ovi novi, koje je Bruce Timm radio? Puno su više oni nego zanimljivi, meni uz ostatak Timmovih DCAU radova (Batman TAS, Superman TAS, Batman Beyond) najdraži američki crtani serijali.
GuardianPa da, ali zašto mora prepravljati odijelo, imao novaca ili ne? Look at Supes, you don't mess with Superman's suit!
Er, jesi gledao Returns? Ak je to isto odijelo kao '77...
Mislim da su milijun dolara potrošili samo da se dogovore kako će mu kita u odijelu izgledat.
A neće ni Batman sad nositi baletnu suknjicu, nego će vjerojatno imati razlog za promjenu. Ako i ne, kao što reče kolega Orion:
OrionJer će mu bolje pomoći u hvatanju bad guysa? ffs, koga boli qrac koje će odijelo imat? Glavno da film dobar ispadne... Ni jedan kritičar neće reći da je film propao jer Bruce izgleda ko seljačina u novom odijelu.