sub, 25. ožujka '06 u 23:00
Oglas:
Prodajem Ford Taunus 81g. bez mane, danas sam stavio 4 nove svjećice, od toga 2 Bošove, limarija k'o bombona, doduše ima jedna parnica na lijevim vratima, a to mora da je zaparao onaj Fadilov, majku mu...! Da mi
ne trebaju pare k***c bi ga ja ikad prod'o! Boja je zelena osim vratalijevih prednjih (crna), desnih zadnjih (roza) i blatobrana (bijela). Cijena je vrlo pristupačna za sve što rade prekovremeno. Kasetofon je marke Filips, a unutra ima Halidova kaseta koju ni bog ne može izvaditi pa u autu od 12.5.1989. slušam: "Neću, neću dijamante", a i ti ćeš ako kupišmog mezimca...
Hurraaaa, dobila sam vozačku dozvolu. Napokon mogu voziti svoj auto, bez da mi instruktor stalno ponavlja "Pazi Krivi smjer., Pazi pješak!"... i slično.Uopće ne razumjem kako sam ga podnosila dvijegodine.
8. ožujka Autoškola je priredila zabavu jer sam završila. Instruktori su bili ganuti. Jedan je rekao da će darovati misu zame.Čini mi se da je jedan od njih imao suze u očima te je rekao da će nazdraviti meni. Jako ljubazno. ali mislim da moja vozačka nije toliko bitna za takvo pretjerivanje. 12. ožujke Kupila sam auto! Nažalost sam ga moralaostaviti u salonu dami zamjene zadnji blatobran jer sam ubacila u rikvercumjesto u prvu. Nemam prakse... tek jedan tjedan vozim.14. ožujka I konačno moj auto. Bila sam tako zadovoljna da sam odlučila ići malo voziti. Vjerovatno su i drugi imali istu ideju jer je iza mene bilo puno auta; trubili su ko ludi... vjerovatno je bila svadba pa sam se im pridružila i smanjila brzinu iz 15 na 10 Km/h. Vjerovatno im je odgovaralo jer su počeli još više trubiti. 22. ožujka Moji susjedi su super. Napravili su natpis "PAZI MANEVAR", dali su mi najveće parkirno mjesto te su zabranili djeci da se igraju dok ja manevriram. Mislim da zato da minebi smetali. Kako su dobri ljudi. 30. ožujka Drugi vozači stalno trube i pokazuju
nekakve znakove. Mislim da je ljubazno, ali je opasno. Neki tip mi je nešto govorio, ali ga nisam razumjela, jer nisam našla gumb za otvaranje prozora... umalo sam pogodila pješaka. Dobro je da sam vozila svojom putujućom brzinom... 15 na sat. 10. travnja Malo su čudni ti vozači. Ne samo da stalno mašu, nego stalno i viču. Neznam šta hoće jer još uvijek nisam našla gumb za otvaranje prozora... možda mi žele dati kakve informacije. Mislim da je tako jer sam čula jednogkad je reko: "Idi kući, idi!". Nevjerovatno je, kako je znao da idem kući. Kad nađem gumb za otvaranje prozora, će mi biti malo jasnije šta mi pokušavaju reći. 19. april Grad je slabo osvjetljen. Danas sam prvi put išla van noću te sam morala stalno imati duga svjetla upaljena da bi nešto vidjela. Izgleda da su se iostali vozači, koji su vozuli nasuprot slagali samnom jer su i oni palili duga svjetla. Jedino štone razumijem, zašto su trubili. Možda za ustrašiti psa ili mačku... mah, čudaci. 26. travnja danas sam imala prometnu nesreću. Ušla sam na rolotor (kružni tok) (na Slo se kaže RONDO što je ona pisala kao roTUndo:-) opp.:-) ) te kako je bilo puno automobila (ne da pretjerujem, ali bilo je najmanje 4), nisam mogla izaći. Kružila samtražila mogućnost za izlaz. Od kruženja se mi je zavrtilo u glavi te sam udarila u spomenik na sredini rolotora. Morali bi ograničiti vožnju u rolotoru na 1 auto. 3. svibnja Nesreća me drži i drži. Išla sam po auto u garažu te kad sam izlazila na cestu, sam fulala pedalu te pritisnula gas umjesto kočnice. Pogodila sam prolazeći auto te mu razbila cijelu desnu stranu. Čista slučajnost je bila da je to bio moj instruktor vožnje. Dobar čovjek... bez razmišljanja. ja sam ustrajala na tom da sam ja kriva, ali on je konstantno ponavljao: "Oprosti mi Bože, molim te!.... Oprosti mi Bože, molim te"
Za ovaj nisam siguran jesam li stavio...
Išla dva momka preko livade i nasred nje naišli na govno.
A kilometrima nigdje nikoga.
Nikakvih kuća.
Misle si oni otkud sad to govno?
I vide neka bakica ide im u susret pa odluce nju zapitati.
-Dobar dan, baba!
Dobar dan, momci.
Baba nešto nas zanima, otkud ovdje na sred livade govno? -E sinko moj. Živjeli su jednom dva brata u dvorcu na brijegu. Stariji se zaljubio u princezu iz susjednog dvora. Na dan kad su ovi imali svatove
pojavi se odnekud zmaj i zgrabi princezu i odnese je u svoj brlog.
Mladoženja je totalno poludio od tuge te uze mač i krenu na zmaja.
Sedmi dan se pojavi ispred zmajeve pecine te ga izazva na dvoboj.
Zmaj izade i pusti vatru na jadnog mladića. I on skonča u vatri.
Odtugovaše ga i novo se slavlje već spremalo jer mladi sin je pronašao odabranicu svog srca. I opet na dan svatova dođe zmaj i otme princezu. Mladoženja popi*di, ali se sjeti kako je njegov brat prošao pa se obuče u
oklop i uze veliki arsenal oružja. Dojaše do zmaja i izazva ga na dvoboj.
Zmaj izađe i poče vatru rigati. Ali oklop to spriječi. Sedam dana i sedam noći su se tukli dok konačno zmaj nije pregrizao mladića na pola.
-Pa dobro baba, al otkud ovo govno ovdje?
-Aaa govno?! Pa to se neko posro.
Mali Ivica na satu matematike. Pita ga uciteljica:
- "Ivice, koliko je dva manje dva?"
Ivica naravo ne zna.
- "Pa kako ti to Ivice nije jasno", rece uciteljica ogorceno:
- "Evo naprimjer imas dva jaja, jedno das Katici, drugo das Marici i sta ti ostane?"
Ivica:
- "Ostane mi k*rac!!"
Dosta za danas