GAMORREAN GUARD Vintage (1983) pre i posle, malo sam ofarbao rogove i ocnjake. Ispao je lepo!
PRE
POSLE
Novi Dengar (2004) Super izgleda, lice je odlicno uradjeno! mislim da je bolji od najnovijeg Dengara. Na zalost, nije sasvim kompletan, fali mu ranac i MG-34 (imam MG-34 iz POTF2) ovaj ima pusku sto Sandtrooper nosi. Neka!
Imao sam nameru da ga ofarbam u realnoj boji da bude kao u filmu. Tako da imam puno boja za makete, jos su sveze nakon 15 godina! Nije mi se bas dopadao comic pack Rebel F.Trooper. Na kraju sam lepo ofarbao i ispao je super!
Zaboravih da kazem, moje kolegenice su mi pomogle da napravimo pauldron i raspitao sam se kako se pravi po meri! Naravno, pokupio sam sve sto je potrebno i na kraju je fantasticno! Dobio sam extra pokloncic iz Singapura, to su 2 mic tips.
smanjujem rezoluciju slike, tako je bolje. Pauldron
Ovo je moj stariji sin
Ovo su mic tips za Tk kacigu
jednog dana cu napraviti ceo oklop, problem je zbog nedostatka vremena i raznih obaveza...
Hvala, tokom posla sam iskoristio priliku da uradim bas sve! Kod kuce je nemoguce, u kancelariji sam prvi put ofarbao figuru nakon 9 godina koliko nisam do sada sastavljao maketu ili da farbam bilo koju maketu. Ipak sam zadovoljan sto sam obavio. Jedva cekam da idem u BG na 2 fan SW konvenciju i javili su mi iz Bg-a da se ponovo pojavim kao ... boze, kostim me ubija!!!
objavicu sutra slike, ne mogu sada...kada sam zavrsio kacigu, spavao sam u pola 3 i ustao sam u pola 7h! Inace, kod prijatelja sam sto mi je ponudio smestaj jedva cekam sutra!
Hvala, prijatelji moji...bilo je neverovatno u subotu i nedelju, svi smo bili iznenadjeni kada se pojavio Tusken Raider i lako je odneo pobedu! svaka mu cast! cene nisu velike, skromne su i sve je brzo rasprodato!!! Slike na prodaju, ne znam cenu... nisam pitao. Poklonili su mi 2 figure sto sam se obradovao! Organizatori su jako dobro obavili kako treba i sami su vadili iz svog dzepa za smestaj za goste, prostor, materijale i ostalo... Nemaju sponzor nadam se da ce biti za godinu dana, obezbedjeno za sve! postavicu jos slike i neki link za galeriju o SW konvenciji... Mozete da pratite na facebooku.