pre nisam hteo da kupim ovu figuru, posle sam saznao da je postala veoma trazena...slucajno sam nasao jedinu jednu figuru u radnji za bebe AKSA, kosta 9 eura (932 din), na ebay-u i amazonu kosta $40 ili £24 postao je skuplji Jar Jar Binks...bas imam srece
Maja i Maki zele da dobijemo takav uredjaj moj prijatelj iz Ceske mi je nabavio 2 figure: R2D2 E1/BOOSTER ROCKETS na amazonu i RED SHOCK TROOPER Loose na ebay-u. Izgubili smo takav r2, Maki je bio jako tuzan. Maja mi je trazila da nabavim isti r2. sve je reseno, sada je na putu do nas jeeee! juce mi je stigla ogroooooomna maketa ikada...!!!
najbolji poklon ikada!!!
ovaj dan mi je najbolji!!! kupio sam staru i originalnu Yodu na buvljaku za samo 10 din (0,10 eura)!!!! duboko je lezao i zatrpan gomilom otpada zaboravljenih igracaka! Neka sila bude uz tebe, Yoda!
ponovo novi clan, sve mi je oduzeto jer nisam postovao pravila ponasanja na forumu, nema oprostaja. nadam se da ce sve biti ok... evo sta sam do sada skupljao nove stvarcice
Finally a complete set!!!
Potraga je konacno zavrsena!
R2 iz 1999 je u savrsenom stanju!!! Imali smo takvu figuru, no izgubili smo ga...deca su bila tuzna sto ga nema. evo, dosao je novi R2 iz Amerike Proputovao pola sveta
Clone Shock Trooper iz Malezije je stigao! ovde je kostao 12 eura, ova kosta skoro 6 eura. prava sitnica!