Da... ja isto se tesko odvajam od figurica, ali cu morat neke uskoro prodati... Zovu me novi Marvel Legendsi a nemam vise nista para na kartici:'(
Eee taj Boba! Odlican je, samo mu je glava malo pre mala kada se usporedi sa drugim likovima. Isti problem je i sa Commander Codyem
I Slave Leia mi je super! Bas dobro da si i standove dobio uz njih
Novosti...News...nakon sto je Turbo Limac propao, Dexy Co je nabavio ogromnu sekciju SW-a. Svi smo presrecni!
U Beogradu je prvo pocelo, pa u Novom Sadu su stigli.
svaka figura 12 eura, vozilo 21eura, letelice 38 eura, male figure 3,8 eura, male letelice 7,8 eura i ultimate fx lightsaber 50 eura. kupio sam Grievousa "Battle Damage"
znam, drzac je plasticni i "sijalica" je ista kod fx sabera, samo sto je manja od originalne...pa to je dobra prilika za sve jer svi nemaju para za FX sabera. to je pristojna cena za obicne ljude.
Odlicno! Pa super su opskrbljeni! Bolje nego vecina ducana u kojima sam bila u becu:C
Kakve su ono manje figurice u drugoj slici? Privjesci?
Aaaaj, i letilice
Koliko god volim SW, nebi nikad mogla dati 1000 kn za samo jednu stvar, koje god velicine... to mi je malo pretjerivanje. I nebi se mogla stime ni igrati jer bi se bojala da se slomi ili nesto
srecom da nije zalutao, verujem da si prvi put poslala i bez problema! Posiljka obicno putuje 7 dana. Moj omiljeni prastari mob SE K800i, oduvek se hvalim kako je dobar mob jer ima kvalitetniju kameru neprestano fotografisem vise od 3 god... probao sam sve nove, nimalo nisam zadovoljan s tim, nista nije isti kao SE K800i. ceo zivot koristim ericsson, pa sonyericsson.
da, o tome sam ti uvek pricao. moj prastari SE K800i je najbolji do sada, koliko cesto fotografisem bez prestanka i skoro 4 god! Mnogo puta je pao, dalje radi
Hvala, ovo mi je prvi Tusken. lepo sam ga oziveo planiram da kupim jos jednog Tuskena kod Dinka.