Hej. Pa šta se bunite? Ajd mi recite koja još televizija prikazuje Star Wars tako često.
Ma svaka im čast, znaju oni šta ljudi vole. Respect.
Pozdrav HTVu. Hahhahaha.
Damien Kryzera baš sam se nadao AOTC-u
nadam se da će ga otkupiti
btw. TPM će biti baš na Luk@-in rođendan
jupi! neko se i mene gripoznog sitija!!! uhuuu! bit će veselja, a ja baš angažira frenda da mi sprži devedee(iz videoteke, one 04) da ih mogu buljit na brzdej...
jedva čeeekaaan!!!
(who cares about aotc - iman je na divx-u... nje san se bar nagleda)
DARTH TILASad jesam.Da si me vidio prije.Nisam htjela ni cut za taj film.Sudbonosni trenutak je bio kada je stari donio TPM iz videoteke.Jos sam urlala na njega kaj je to posudio,al sam ga pogledala i odusevio me.To je bio taj moj trenitak kad sam postala fan.
Nekako sumnjam da će otkupiti EpII. U jutarnjem sam krajem ljeta pročitao da je HRT otkupio prva dva Jurska Parka i da će ih pustiti u jesenskoj shemi, ali još ništa od njih.
Opet, s druge strane, prije EpII su otkupili sve SW epizode da povećaju euforiju prije filma u kinu.
MAAAAAAAAAAALLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAA ****T ĆU NEKOME SVE PO SPISKU HRT-ovsku!!!
GRRRRRRRR, EP1 je TEK slijedeći tjedan na TVu, nedjelja (27.2.) 16.40, sudeći prema rasporedu na WEB stranici. AAAAAAAAA bit će hate-maila.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
prisjeća se davne emisije Po ure torture:
"Svi Hrvati trebaju biti topla braća" hehehe lol joke
ništa od brzdej party-a sa TPM-on, ma znan, odgodit ću brzdej, nako su mi svi ill u kući, a i kum
još bolje