Evo nabavih DVD-e danas i gle faking ironije - ne bi otvorio blooper reel da ga hebeš.
Nevrmajnd... proradio...
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
Moram napomenuti da ja uvijek ali doslovno uvijek zaplačem na poslijednjim scenama epizode VI pogotovo kad vidim anakina, aj recite šta to nije bila pametna ideja po vama da se anakin vrati u silu kao mladić pošto je u tim godima stupio na darkside?
Bah, bio sam skeptičan oko cijele scene, ali u biti mi uopće ne smeta sad kad sam je pogledao. Uostalom, donekle mi i ima smisla, nakon svega i svačega što sam pročitao o EP3.
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
da a ja sam u extrri pročitao ono o ocjenama,da je sw trilogija savršena za sw sladokusce i za one koje barem malo nisu odrasli,po ćemu se može zaključiti da je sw samo za djecu.....nek se gone
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
Ekipa imam jednu molbu, da li tko ima dvd snimač pa da mi snimi samo dodatke. Uspjela sam snimiti ot ali u videoteci nisu imali dodatke pa mi to fali. Što se tiće love nema problema platit ću kako se dogovorimo. Hvala u napred.
OrionBah, bio sam skeptičan oko cijele scene, ali u biti mi uopće ne smeta sad kad sam je pogledao. Uostalom, donekle mi i ima smisla, nakon svega i svačega što sam pročitao o EP3.
Exactly my thought.Kao što sam već rekao,nekako mi ta scena povezuje prequel i sequel trilogiju.
"Glory,glory Manchester United!"
"There's only one Ronaldo!"
Na RTL-u je ona žena u Exklusivu kad je bio trailer od EPIII rekla da će Lucas pokušati ubrzati snimanje i možda će ROTS izaći na DVD-u za vrijeme predbožićnih blagdana.
Na nekom sajtu ili gdje već je 80 000 zainteresiranih i predbilježenih.
//=Anti-MMO-KotOR=\\
Proud fan of one truly Star Wars®: Knights of the Old RepublicTM(GOTY '03.)
Imperial admiralmožda će ROTS izaći na DVD-u za vrijeme predbožićnih blagdana...
Iskreno se nadam da je mislila na sljedeću godinu...
eh a ja sam vidio dokumentarac na vh1 when star wars ruled the world,šteta što to nisu stavili još kao bonus ima dobrih stvari,neke su iste,ali glumci su me taako nasmijavali kad su radili grimase i ostale stvari.....Carrie se žalila što su je morali "zalijepiti",Luke je bio razočaran prvim pogledom sabera,a Han je pak bio razočaran što je morao biti na Teddy Bear tulumu...........i da Hamill odlično oponaša Yodu
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
ah ne gledaj to,samo ćeš pasti u nesvijest..............