Phasma i pretpostavljam general Hux, Kylo Renu ni traga?
Inače ovi transporteri sa slike se vide u traileru u pratnji Renovog command shuttlea koji ide prema onom star destroyeru.
Kylo Ren *nije* Sith. First Order su... nacisti? WTF, JJ Abrams otkriva detalje (moš' mislit!) oko radnje novog filma, a sve ćemo doznati ovog četvrtka, u novom broju EMPIRE magazina posvećenom TFA i s nekim novim fotkama... Patience, young padawan.
Pozdrav ekipi! Vidim da se polako vraća aktivnost zaljubljenika u najdražu filmsku franšizu.
Da li se spoila na ovom forumu?! Odlučio sam da me JJ iznenadi i, nadam se, oduševi.
Qui-Gon VikPozdrav ekipi! Vidim da se polako vraća aktivnost zaljubljenika u najdražu filmsku franšizu.
Da li se spoila na ovom forumu?! Odlučio sam da me JJ iznenadi i, nadam se, oduševi.
Spojleri nisu dozvoljeni na ovoj temi, nadam se da će admini/modovi brzo reagirati ako nekome promakne
Zvuči ful menacing, bit će da je zbog maske. Sve što kaže ta figurica su quoteovi iz filma, tak da.. Bacite uho. Jako kul line iz filma: "I'm immune to the light."
Zvuči ful menacing, bit će da je zbog maske. Sve što kaže ta figurica su quoteovi iz filma, tak da.. Bacite uho. Jako kul line iz filma: "I'm immune to the light."
Finn has that power too! - doduše, još uvijek ne izgleda smireno ali valjda će biti u jednoj-dvije scene u filmu
Jea, ali Kylo ima jače quoteove.
Also, kao uvod u EpVII, izašla je knjiga Star Wars: Aftermath. Tko hoće više detalja nek checkira IGN review. Nije dobila neku ocjenu, al ono.. It's Star Wars.
Novi sam na forumu i prvo pozdrav svima! Drago mi je da se i kod nas opet budi obožavateljska masa Star Wars-a, moj osvrt na novi film? Hmm za sad izgleda stvarno obećavajće, to sam i očekivao od JJ-a jer ee oduvijek deklarirao kao veliki SW fan, najviše me veseli ono što je Mark Hamill rekao: "real sets, pratical effects, you've been there but you don't know this story. Nothing changed but everything changed." upravo to sam i želio od novih filmova, od nove trilogije. A što se novih figurica tiče, teško ćemo ih kod nas naći.. Nažalost
Ah gle, onaj citat od Rena stvarno pokreće teorije: "Is it true? You're just a scavenger?" - Najvjerojatnije se ovdje Kylo obraća Rey i po sudeći po izražanju i tonu govora zvuči kao da se itekako već neko vrijeme poznaju... Sa obzirom na to, nije na odmet mogućnost da su oboje potomci Skywalkera. Uostalom dodatno je Kathleen Kenedy stavila ulja na vatru nedavno kad je potvrdila da je ČITAVA SAGA obavijena oko obitelji Skywalker. Znači čak i ako Luke i Leia prestanu biti akteri nakon epizode VIII, IX, i dalje će biti Skywalkera, pa u tome slučaju... Što se mene tiče, niti sam oduševljen time niti mi smeta previše. Iskreno, čak malo bi bio sretniji kada bi se maknuli od Skywalkera (jer ima i drugih familija u galaksiji pobogu) i krenuli sviježijim putem, ali sada da će mi smetati ako se priča Skywalkera nastavlja, baš i ne, pogotovo ako se napravi kako treba - a po onome što sam čuo, tako će vjerojatno i biti.
Meni je ovo bio najjači leak, čim sam vidio reakciju Kathleen na pitanje o Kiri Rey Solo. Suptilno je, ali kuži se da se suzdržavala reakcije, jedva jedva.
Inače, ovo je moj spoj dvaju službenih trailera, pa ako se pogleda, baci koji lajk, bio bi zahvalan
"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
HD - http://a.dilcdn.com/bl/wp-content/uploads/sites/6/2015/10/star-wars-force-awakens-official-poster.jpg
i banner:
HD - http://www.starwarsnewsnet.com/wp-content/uploads/2015/10/tfa_poster_wide_header_adb92fa0.jpeg
Meni se ne dopada baš. Prenapučen i prešaren + nema onog klasičnog duha Star Warsa nekako... Djeluje mi kao fanovski uradak. Puno bi bio sretniji da je varijanta ovoga bila: