ned, 15. travnja '07 u 07:33
DaiHmm.. Sad vec ozbiljno razmisljam dal da pocnem igrat igru il ne.. Jel se isplati jos uvijek igrat? Mislim, ako je soe upropastio igru onda neznam.. E da, mi moze netko rec sto je zapravo swgemu..?
Pozdrav
ako vec nisi skini trailer i probaj, sam odluci,ne slusaj nas, a da i sam ne provjeris
swgemu je tim bivsih igraca koji ponovno rade orginalni pre cu swg kakav je bio prije par godina.
Naime swg je dozivio 2 temeljne promjene od pocetka igre
Orginalni je bio cisti sandbox, nema mu imena pa ga zovu pre cu, znaci korisnici sami stvaraju svoj sadrzaj, 34 (ili 36 profesija, nisam siguran) koje si mogao miješati kako te god volja, imao si 250 skill points i svaka kucica je u profesiji kostala odredjen broj bodova, mogao si stvoriti jedinstvenog lika etc. tad je bilo oko 500k igraca, najjaca zajednica koja je postojala u mmorpgovima, ekonomija koju potpuno drze igraci etc.
Zatim SOE radi prvu veliku promjenu=> Combat Upgrade
Sve profesije jos uvijek ostaju, rade puno promjena, neke dobre neke lose, dosta stvari je uklonjeno, ali jos uvijek jako slici na pre cu, neki su se prilagodili, neki ne...vec tu je dosta igraca otislo, i dalje je sandbox
I zatim unatoc velikom protivljenju igraca uvode zadnju promjenu takozvanu NGE (New Game Enhacements) saonih +30 profesija prelaze na 9, sa skill based sistema prelaze na clas based sistem, vise ne mozes raditi mjesavine, izaberes jednu klasu i to je to...za nju si vezan do kraja, potpuno unistavaju ekonomiju, veliki broj igraca odlazi, pretpostavlja se da je broj pao na manje od 100k, neki su cak i na 30k isli
ali da ne duljim ovdje mozes sve procitatiSWG na wikiju