čet, 8. veljače '07 u 19:20
Neznam gdje si procitao da bi se sam nabuffao ali dobro to sad stvarno nije bitno...
Moja poanta je bila da nema razloga (barem ga jos nitko nije naveo) da nova neutralna guilda ne bude ukljucena u kandidaturu za upravu grada. Pa za boga miloga wing, pricas o poboljsanju RP-a, a uskracujes dozivljaj na tome... Sto se mog alt lika tice, netreba biti clan neutralne guilde da bude neutralan i fer prema rebelima i impovima, jer on to vec je. Ako odlucite dati novoj guild neku vaznost i znacaj u gradu kao sto vec imaju KD i VF tada svakako racunajte na mene! U protivnom...dali ce moj role play dozivljaj biti veci samo zato ste ce mi iznad imena pisati MKC?! "Isto sranje drugo pakovanje" sto se mene tice....
Ah da ne zaboravim, Lyya je Trader Domestic i ne vidim kako ce nas ona buffat, a ne vidim ni razlog da nas ti ne buffas kad vec treniras Krusska za Entertainera? Koja ce onda biti Krusskova funkcija? Nemoras odgovrit na ovo samo pod****vam....
No hard feelings prema nikome. Svatko ima pravo na svoje misljenje i ne smatram da je moje najbolje, niti ga zelim kome nametati ako je netko to na takav nacin shvatio. Samo iznosim prijedlog koji se meni cini najzanimljivijim...
/////ENDING TRANSMISSION..../////