sri, 24. siječnja '07 u 00:31
WindwalkerBtw. Jako mi je drago što se ponovo povećava broj hrvata u SWG. Evo kratki update. o trenutnoj situaciji u igri....
Cifru ima prjedlog da osnujemo sa svojim altovima treću Hrvatsku gildu (ovaj put nije 2 hrvata 3 stranke, nego 3 hrvata 3 stranke ali nevermind) To bi trebala biti neutral gilda namjenjena prvenstveno pomoći u levelanju, questovima, proizvodnji itema i opskrbi.
Na tattoineu postoji grad Mos Krayt, to je grad koji smo osnovali mi hrvati prije 2 godine. Grad trenutno ima preko 40 stanovnika ali nemože ići na viši level jer postoji nešto što se zove planet caps. Početkom slijedeće godine SOE je rekao da će krenuti u house purge to znaći da sve kuće ljudi koji nisu bili u igri barem 6 mjeseci će biti spakirane u njihove datapadove. Time će se otvoriti puno mjesta za postavljanje novih građevina i reducirat će se lag. Uglavnom imamo urbanisticki plan kojeg se drzimo i pokušavamo ga napraviti u suradnji s igraćima te se nadamo da će te nam pomoći u tome.
http://www.putfile.com/pic.php?img=4232805
Grad je namjenjen Role playingu pa je koncipiran po nekim pravilima...
S obzirom da u igru dolazi sve vise i vise hrvata mislim da je ovo odlicna ideja, ali treba vec jednom i poduzeti nesto u vezi toga.
Predlazem da se za vikend nadjemo u Kraytu i napravimo prve korake u rekonstrukciji grada (sablje, pucaljke i ostale igračke ostavite kući)
. Mozemo poceti sa nasim građevinama i parkovima za sada, dok jos cekamo na vraziji House purge.
Pošto svaki vraški dobar grad mora imati i vraški dobar Mall....
Najavljujem
Skoro! Uskoro!! Najuskorije!!! Nakon dugo vremena ponovno se otvara Mos Krayt Mall!
Mall ce biti neutralan i svi su dobrodošli! Ako ste trader, u mallu ima mjesta i za vaše vendore pa me konraktirajte u igri. Poželjno je da niste Munitions Trader kao i ja radi boljeg sadrzaja kojeg možemo ponuditi našim sugrađanima, ali nije uvijet naravno. Za početak ne očekujte veliku raznolikost i kvalitetu ponuđene robe (pa tako ni visoke cijene
) ali uskoro nam dolazi i Trader expertise koji bi nam konačno trebao otvoriti vrata u proizvodnji korisnih stvari.....
IGN:
YpSan Hor (Dark Jedi)
Sayleen Thero (Munitions Trader)