pet, 20. studenog '15 u 16:09
I? Ima tko da je igrao/igra?
Nakon puno mozganja oko tog da li ću prednaručiti ili neću, odlučio sam se da ipak hoću. Igra je danas stigla i igrao sam je oko 4 sata. Mogu vam reć da nisam nimalo požalio zasad.
- Izbor modova je ogroman. Svi hvale Walker Assault mode, ali sam dobio nekakvu antipatiju prema njemu dok sam igrao betu. Svakak ću ga probat. Zasad ponajviše igram Blast (porazi više protivnika od protivnika, jednostavno a ful zabavano) i Supremacy - all out fajt s letjelicama, herojima i cilj je potisnuti protivnika i osvojit sve njegove točke uporišta. Otprilike.
- Igrao sam i odličan Hero Battle mode u kojem se sa jednim od heroja koje igrica nudi borite protiv valova neprijatelja (ako solirate) ili igrate 1 na 1 protiv nekog online ili frenda. Jako zabavno.
- Igra je vizualno predivna, kao što sam naveo u svojoj mini recenziji bete. Kažem, možda najljepša igra koju sam igrao.
- Jako je addictive, a ni nisam neki FPS ljubitelj. Zasad uživam, evo.
- Drago mi je da su riješili većinu balancing i respawn problema. Bar u modovima koje sam ja dosad igrao.
- Dajem minus tome što nisam znao da moram imat Playstation Plus account da mogu igrat online. Uzeo free trial od 2 dana, budem uzeo i account od 90 dana uskoro.
- I dajem minus tome što me je zbog tog igrica izašla skuplje, a i ovak je bila skupa jer sam uzimao za PS4.
Sve u svemu, zasad, Battlefront je jedno jako ugodno gaming iskustvo. A nisam prošao ni 50% onog što nudi.
9/10 od mene. Nadam se da će tak i ostat.