pet, 9. listopada '15 u 22:57
Moram se složiti s većinom iz tog review-a.
Malo je blesavo trčati po radnom pick up i onda držati fige da ti se pojavi ono sto u tom trenu trebaš.
Nekako mi ne ostavlja igra previše prostora za taktiku i team play.
Onaj level gdje lovaš podove je prerepetivan. Više volim kad imaš ciljeve (odrastao sam na wolfenstein enemy territory i obožavao sam onaj njihov class system i napredovanje kroz mapu). Uklanjanje klasa mi nekako uklanja dubinu igre.
Hoth je puno zanimljiviji level i stvarno je lijep. Iako su ga nekako uspjeli stisnuti u brdo tako da nemaš baš dojam prostranstva. Bilo bi puno zanimljivije da vrate klase. Pucanje na at-st ili at-at s pištoljčićem je blesavo (što je najgore blaster oštećuje at-at)
Nisu nikako trebali nazvati dodatke „Cards“. Nikak mi ne paše da opremam lika kartama
Kaj nije to mogla biti oprema i gotovo.
Onaj single player survival mod je kao igranje s manjim brojem botova. Fora za proći, ali da idem to ponavljati 30puta kako bi skupio neki ach…nema šanse.
Ok, moguće da je dojam pokvarilo i to sto sam izgleda nakon godina moorpgovoa zahrđao u fps igrama (ako zanemarimo par single palyer fps-a) tako da sam imao osjećaj kao da me zlostavljaju
Spawn, vidis lika u daljini…piju piju…spawn opet spawan
Plus što sam bf išao probati nakon što sam par dana bio uber svemirska ninja u warframe-u. Zapravo mislim da je Warframe prilicno utjecao na to kak vidim igru jer mi battlefront djeluje jako siromasno nakon njega. Ok, shvaćam da je teško balansirati pvp kad je kompleksno opremanje likova tako da i u warframe-u postoji ograničenje koja se oprema korisit u pvp, a sva se može korisitit u co-op.
Međutim onda sam se sjetio igre koja je skroz pvp i koja bi epic izgledala da postoji takva u sw svemiru:
Planetside 2, ako do sad niste vidjeli pogledajte pokoji video.
Dakle postoje klase od kojih svaka ima svoje mogućnosti i specifična oružja. Neke klase dijele oružja:
1. Infiltrator
2. Light Assault
3. Combat medic
4. Engineer
5. Heavy Assault
6. Max (kupuje se nanitima kao i vozila)
Opremase može kupovati i nadograđivati. Biraš modove koje želiš na armoru, dodatke na oružju, etc.
Osim toga postoji još niz vozila (neću ih sad nabrajati, al uglavnom postoje vozila od 1 do 12 ljudi - kako na zemlji, tako i u zraku. Sva mogu biti naoružana. Dakle imaš squad od 12 ljudi u Galaxy avionu: jedna osoba pilotira, 2 osobe na turetima na krilima, jedna na turetu na leđima, jedna na turetu na prsima i 4 osobe su samo putnici.
Vozila dobiješ tako da tijekom igre skupljaš Nanite, s tim da Naniti dolaze kako igraš, nema nekog grindaja. Dakle nema potrebe za traženjem random spawnanih markova za vozila. AKo želiš vozilo odeš do terminala i uzmeš ga.
Na pojedinom kontinentu može biti do 2000 ljudi. Kontinet je podijeljen na manje teritorije koji po sebi imaju različite tipove baza koje se osvajaju i brane. Dakle nema malih mapica. Sve je ogromna mapa, a ljude se koncentrira tako da je potrebno osvajati određenim redom, tj. od ruba.
Evo npr. zračna invazija (pješadija ima opremu za iskakanje iz nosača)
Youtube: Zračna invazija Planetside 2
Ili npr.
Youtube: Kopneni napad Planetside 2 (krene noć i prebaci na dan) (prijateljske jedinice su uvijek označene i nosve plave markere jer možeš ubiti svoje, a neprijatelji budu označeni kad ih se taga i prijavi (tad se tvoj lik dere pa to može izdati gdje se nalaziš))
Meni osobno bi takve epic bitke bile ono što SW zaslužuje. Zamislite stotinjak player controled stormtroopera kako trče između imperijalnih vozila na rebel bazu. Epic
Ps. nešto mi se pobrkalo s gornjim postom. Mod neka ga pliz makne