sri, 4. studenog '15 u 19:58
Yoda-the-smuggler
RotS MasterOpćenito je ova igra prehypeana i samo vizualno privlačna. Totalno sam se ohladio od kupnje, igranja i bilo čega vezano za BF. Šteta.
Slažem se, zašto su bili tako lijeni napraviti neki singeplayer, mislim da bi to bilo genijalno sudeći po traileru. Meni barem je priča uvijek bila najbitnija stvar kod igre, nešto kao govore da je battlefront povezan sa TFA kao ta bitka na Jakku, ali imam osjećaj da će biti uđeš u igru i kreneš igrat da neće biti nikakvog objašnjenja, možda se i varam, ali veliku su pogrešku napravili što nisu ubacili neki singleplayer, igra će brzo dosadit ljudima pogotovo kada budu morali plaćat masu para novi sadržaj
ne znam da li je zato što razmišljam actually kupiti igricu, ali mislim da neće dosaditi ljudima ubrzo...
jer to je tip igre kao što je Battlefield ili UnrealTournament ili bilo što takvog gdje se gameplay temelji na situacijama protiv raznih drugih ljudi na netu, slaganja taktike i slično
greška je što ima možda premalo planeta, ali vidjet ćemo kakve su mape pa ću onda prosuditi
ljudi hejtaju igricu iz više razloga: 1. skupa je pa vjerojatno nemaju love za to, 2. očekuje se od igrice čudo a ispala je obična kao i mnoge druge samo u SW svijetu, 3. ljudi vole hejtati i biti cool-mainstream