pet, 3. veljače '06 u 14:37
Imperial Scum
The_FounderOk, nisam uspio SVAKOG unaprediti na Jedi Master, ali sam zato uspio tri Jedi Mastera preokrenuo na Grey Side, nacinio Atris mojom apprentice, sreo se sa Revanom u pecini na Koribanu. Nacinio me je svojim ucenikom i dao mi mac Ajunte Pall-a i hologram...
Dude!!! kak si to uspio napravit,ja sam preso kotor 2, 3 puta,ali ovo...daj pliz reci...
i ajde nemam vremena citirat i dalovo cudjenje pa ovako:
1) Revan: joj, koja zesca zabluda: pa naravno da nemoze da me uzme za ucenika, igra bi se zavrsila, otisli bismo u glupi Unknown Regions i ubili glupo Sith Carstvo.
Kada sam ga sreo, imao sam puuuuno stvari za rec. Ja sam odabrao nesto kao:"Teach me this, teach me that...bla bla and other sh*t...".
Kada je izvalio da brzo i dobro kapiram, rekao mi je da vidi veliku lojalnost, ponudio da ga pratim, a potom mi dao mac Ajunte Pall-a [alternativna verzija je da ti mac da Ajuntin duh], i neki satro veeeeeoma bitan hologram...
Poenta je da nisam znao kako aktivirat glupi holo, da bi se tek posle uninstaliranja igre setio da sam mogao da pitam t3m4-a da mi ucita stupid hologram
2) Atris: pa...kada imas Harizmu preko 40 radis cudesne stvari...
3) Grey Side: mislim da je ovo vec lakoo....ja sam sam dao naziv da sam i preveo na Grey Side, mada bi to moglo da se protumaci da su postali Dark Jedi, posto sam tada presao na Dark Side...Zez-Kai Elle, onaj sa Dantooine-a i likusa sa Koriribana koji taj put nije ubijena, su mi rekli da:" I will lookupon the galaxy form the point of view like you did, and I will teach them a new way of da Force", i taj crap....