čet, 2. veljače '06 u 14:50
Dalo Valeur
The_FounderOk, nisam uspio SVAKOG unaprediti na Jedi Master, ali sam zato uspio tri Jedi Mastera preokrenuo na Grey Side, nacinio Atris mojom apprentice, sreo se sa Revanom u pecini na Koribanu. Nacinio me je svojim ucenikom i dao mi mac Ajunte Pall-a i hologram...
KAK SI TO BOKTE USPIO, (ono sa atris) ovo sa revan-om je normalno da ga sretnes u pecini na korriban-u, no da te ucini svojim ucenikom? kak? on je kao tvoja vizija tj, prikazanje tebe, tvojih misli.......
e da jel skonto tko da u republic command-u jedan od vasih u timu ima glas isti kao carth onasis ( kotor1)
Pa, gledaj, kada predjes KOTOR
57 puta [not a f**kin' lie], radis stavri za koje nisi ni sanjao....sto je najgore, uvek ce biti jos varijanti, ali sam stao da ga prelazim nakon 57 puta...
Slusaj, u deepsh*tsu sam i napisat cu ti ovde ili na pm kako to da uradis sutra.
I, da, ono za RC si u pravu. Mislim da je to greska, jer su u samom pocetku CW-a svi klonovi
MORALI imati glas Jango Fett-a. U vreme Imperije, glasovi su se promeli pod uticajem akcenata na kojoj su klonovi ziveli, kako je objasnjeno na SW.com-u. Ali, u samom pocetku, tj. na Geonosisu, svi su trebali imat isti glas.
Ak nista drugo, zahebali su se creators, jer su onda trebali i vodji, mislim da je bese 38 nesto...jedino njega nisam zapamtio, dati drugi glas, a ne glas Temuere Morrison, tj. Jango Fett-a...