triple-jel ima koji drugi nacin, jer svaki put kad ulazim u novi dio mape moram to napraviti
pokušam skinuti patcheve ali isto javlja eror(dok skidam patch)
zavisi... igra steka na nekim levelima a na drugim radi ko podmazana ( meni sve radi ko podmazano, al to je moja klokana masina pa.. ) nego mi frend ima radeonku 9200 SE pa mu steka na dantoineu na glavnom nivou i cini mi se jos negdi.... provaj smanjit grafiku.
... ovdje bi inace trebalo stajati nesto strasno dosjetljivo i duovito, al ocito je da sam ja kriva osoba za to...
ArtuA pazi ovo, trebam izaći sa Ebon Hawka na Dantooine... i tu se igra smrzne..izaberem tko ide samnom van i kad krenem ekran se zatamni kao i uvijek prije loada i ostane taman.. mogu van iz igre jedino sa ctrl,alt del. Na sve druge planete mogu bez problema... Proobao sam svašta, pa jedino sumnjam na neku grešku kod instalacije. Da li možda da ponovo instaliram igru uzn čuvanje save file naravno ili ima kraći put. Ako je problem u kompu, matična je ASUS.. 2,2 grafička A. Rad.. 9600, RAM 1 giga, ali sumnjam..help
to je prije ili posli filma ( video inserta )? naime, igra ima problema s filmovima, na nekim kompovima bloka zbog filma. Zbog kompa ti nije sigurno.. ja iman pentium 4 klokanu na 3.6 GHz, 1 GB RAM-a lagano klokan al iman radeonku ge cube 9550 se i radi igra ko podmazana na najbolju grafiku. Provaj iskljucit filmove.
To je poslije filma. Proobao sam hodati unazad kako reče SonGoku ali ništa. Smrzne se kada izaberem likove kod izlaska sa Ebon Hawka. Kad igru isključim sa ctrl,alt... upozori me da odigrani dio neće biti sejvan. Na ostalim planetima nemam problema. Također sam pokušao isključiti filmove i zvuk, ali ništa
hehe.. nadoh gresku u igri... bas mi dosadno bilo pa greske trazija..
anyway.. izgleda da stealth generator moze sakrit cak i necije postojanje u Sili, i to cak od force usera... Naime... ukljucih force vision ili kako se vec taj force power zove, i nisan moga vidit sith assasine u stealthu
... ovdje bi inace trebalo stajati nesto strasno dosjetljivo i duovito, al ocito je da sam ja kriva osoba za to...
Master Triplehehe.. nadoh gresku u igri... bas mi dosadno bilo pa greske trazija..
anyway.. izgleda da stealth generator moze sakrit cak i necije postojanje u Sili, i to cak od force usera... Naime... ukljucih force vision ili kako se vec taj force power zove, i nisan moga vidit sith assasine u stealthu
you want a medal for that?
Snake, I am the snake
Tempting, that bite to take
Let me free your mind, leave yourself behind
Be not afraid
I got what you need, hunger I will feed
In your game dir edit swkotor.ini and under [Game Options] add EnableCheats=1 then when playing press ' to bring down console and enter any of these cheats below: (number) = eg. 10 up to 999 The ''giveitem'' code must be included in these in order for some of the item codes to work. Example: ''giveitem g_w_lghtsbr01'', ''giveitem g_w_mstrrobe06''
gdje mogu nabaviti zadnji dio za hk 47?
kad sam prvi put prelazio našao sam sve i instalirao ga ali droida nisam koristi u borbia sad ga želim koristiti