pon, 7. ožujka '05 u 04:24
hheheh,ali kada malo bolje pogledaš to je zapravo jadno,ovaj sion je zapravo možda nepobjediv,a ti samo zapravo moraš trčati okolo i killati ga,throwati saber ili nešto što nanosi štetu i tako četiri puta dok se on sam ne pred.Kako jadno,ista stvar sa Kreiom,trčiš okolo ona te ne ošteti ali uopće,dok Nihilus,aj on je barem nešto,ali isto tako odmakneš nekoga od borbe i ubijaš ga sa forceovima.Preeeelagano..............dobro nisu baš sve stvari u kotoru 2 lagane,ali uglavnom jedinica je puno bolja........
osim toga razočaran sam kako ipak jedan jedi dobije saber nakon dužega vremena,baš jadno,a i nema toliko milijuna kristala a niti boja,možda tri nove.
dobro mi je što ima dosta questova.
ide mi na živce što imam oko 150 000 kreidta svaki čas,a nemam ih na što potrošiti,a osim toga pedeset posto stvari u inventoryu mi ne treba...............
nisu mi planeti nešto jako posebni,nar shadda je dosadnaaaaa,čim sam vidio da mi je ona u igri već mi je bilo loše,jedino ćemu sam se radovao su bili Dantooine,Korriban i Dxun.Ovo ostalo je dosada.
Neke questove nisam mogao niti rješiti npr.kada sam se vratio sa jahte i ono kada kradeš onome Huttu nešto.Automatski se briše taj quest i onda stoji u journalu(a ja ne volim imati neriješene stvari)(
One forme Shi-cu,Makashi ili kako već skoro jedva da sam i koristio,jedino sam koristio force regeneration...............
U dvojci jednostavno ima premalo saber likova.Pa di su ti svi sithovi,na kraju i na dxunu i onderonu?stalno ****ni mercenarisi i svi ti šitovi.Kakav izazov.......
Ovose odnosi na ovo gore
Ja uopće ne shvaćam zašto neki forceovi služe npr.force shield,pa ljudi moji,to je tako nepotrebno da nepotrebnije ne može biti,i možda onaj force resistance.čemu da to služi?
Za krajneću ni reći ništa,čim sam vidio da je ebon hwak otišao u svemir i nakon toga kredite,silno sam se razočarao(prema tome nema light side ni dark side kraja,ako ima,ispravite me,igrao sam samo na light sideu)
uglavnom kotor 1 je bolji od dvojke i to je moje mišljenje i točka............
naravno ima tu i boljih stvari nego u jedinici,ali ipak u manjini...........
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
DARTH HIRIUM izmjenio poruku 07.03.2005, 04:28