uto, 18. svibnja '04 u 06:15
VIJEST 12:
E ovako ako koga zanima ne samo da igra jedi academy nego čak i da nauči letjeti onda bi ga ja mogao uputiti,stvar je u tome da ne letite u nekom tie fighteru ili nekakvom x-wingu nego i da letite kao boba fett znači sa jetpackom,ja i Radanus smo to već iskušali i ajmo reći da nam se svidjelo letati ukolo zapravo našli smo novi način igre.......a to je ni manje ni više........lovice.............looooool.......to ćete najverovatnije pomisliti.igrati lovce preko jedi knight igre,što i je zapravo smiješno,ali milsim da biste mogli dobiti osjećaj kako je boba fettu.....................server bi mogao postati(mada nitko živ ne dolazi na njega) pa da ko dođe u subotu,molim vas barem neka dođe jedan pa da nas bude troje ma na pola sata,sat,2 sata,ali samo neka netko dođe,znai nije nama dosadno skroz je nasuprot tome,nego bi bilo bolje da nas je više,jedi outcast smo istina,itekako zapostavili,a pošto neki imaju,neki nemaju,ali ipak znam da većina ima,volio bi da se malo ostavimo jedi academy-a i prijeđmo na jedi outcast,znam nije neki štos,ali nisu neki ljudi ludi za akademijom kao za outcastom,servera ima mali milijon pa ću ja dati jedan ili ga čak napraviti,najvjerovatnije će se zvati (hr)meetings ili tak nešto,ali ovo najvjerovatnije,hmmmmmmmmmm,da li je to sve što sam rekao,nadam se da je.......i molim vas pokušajte jedanput na tjedan doći na server da bi malo zaigrali popričali ili lol igrali lovice.......................
ako netko ima kakve predloške ili savjete znajte da su dobrodošli
mislim da sam sve rekao evo mene opet na istome)
i nemojte kasniti........mada neki neće ni doći ili skoro nitko................................
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!