uto, 11. svibnja '04 u 14:28
Jedi Knight Meetings(JKM) su kao što i samo ime kaže sastanci na jedi knight serverima.Ova ideja mi je pala napamet uato jer sam puno puta igrao sam,a švabe,šveđani i ameri su mi dosadili,pa sam odlučio igrati sa hrvatima.Inače da se zna hrvate je jako teško naći na serverima,pa se nadam da ću sa ovime nešto postići.Dakle ovako,vlastitih servera još nema,ali mislim da ću napraviti kojega.Nadam se da će nam se što više ljudi pridružiti u jedi outcastu, ili jedi academy-u,ali to je najmanje važno jel važno je druženje.Zasada koliko znam postoji jedan cro team tj.klan koji napreduje u svojem ostvarivanju,ima ih naravno još,ali neki nisu otkriveni,a neki će tek biti.Većina vas ima jedi academy,a JO ima manjina pa preferiramo nalaženje na jedi academy-u.E sada zašto nam je zanimljiviji jedi academy
1.Jedi outcast
1.jedi outcast je jako gruba igra tj.ima jako puno nepravilnosti
2.ima jako puno prljavih trikova
3.nije neka fora kada vas non-stop pobjeđuju u jednoj fori
E sada kada smo to objasnili idemo na točku 2.
2.VRIJEME NALAŽENJA
Vrijeme nalaženja je sljedeće
1.Jedi academy 20:00 subota svaki mjesec
2.nekada i petak(prema dogovoru)
3.preko tjedna prema dogovoru
3.serveri nalaženja
e sada ovdje baš i nemam ih ali ću u sutrašnjem postu napistai ih,inače jedan od njih se zove darklordsorder.com
4.Kako nalaziti se?
E na ovo se posebno treba obratiti pažnja zato jer mnogi od vas ne znaju mnoge stvari u vezi nalaženja,sada ću dati pravila kojih bi se trebali služiti prilikom traženja i koja bi vam trebala pomoći da što lakše dođete do nas.
1.kada nas tražite kliknite pod opciju searc for player
2.upišite(e ovo je važno!!!!!!!!!!!) imena točna kao isada na forumu,nema iznimki,ako je DARTH HIRIUM onda je DARTH HIRIUM,nema Darth Hirium ili DART HIRIum,točno kao i na foirumima
3.kada upišete takva imena onoga kojega tražite onda morate malo pričekati da igra izlista servere na kojima ste vi,premda ste samo na jednome,.
4.Kada ste našli server kliknite na connect,i morate pričekati da se spojit(loadanje i sve to)
5.e ako pak ne možete ući na server posotje dva razloga ili je server prepun,znači sva mjesta prepunjena(morate ćete se malo ohladiti,za to vrijeme) ili je low ping(ako se pak to dogodi,molim vas recite to ovdje na forumu,po privatnoj poruci ili e_mailu)
6.ako uđete,dalje vas ja i Radanus vodimo kroz igru(mada svi znate kako se igra,ali ako ste početnici onda vam možemo postati na neki način instruktori i dati vam kratke instrukcije o igre i razne trikove i štoseve)
7.Nadam se da ćete se dobro provesti)
5.Mislim da sam sve rekao,ako ima kakvih primjedbi,komentara,pohvala,savjeta ili čega neka se vaše mišljenje pojavi na ovome forumu tj u ovoj temi ili na privatnim porukama.
6.klanove još neko vrijeme nećemo osnivati,ako bude potrebe,pa da izazovemo sljedeći klan,zasada nas je samo dvoje aktivnih igrača pa nam za takve stvari treba vremena
May the force be with you
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!