sub, 29. svibnja '04 u 07:29
VIJEST 14: OVAKO LJUDI MOJI došlo je do male promjene plana,onaj server koji ste vidjeli na str.6 neće biti taj već ovaj broj
69.31.5.111:29070
znači to vam se zove myserver,isto ima par onih fora ali na žalost nema cloak ali to nema veze zato jer nam je važno da se zabavimo,ako se slučajno nešto dogodi da se izgubimo ili tako nešto onda tražite mene pod ovim imenom,ali to je samo za svaki slučaj.....................
ovaj prijašnji server je u međuvremenu stavio lozinku pa onda vam je nadam se jasno,postoji još mnoštvo servera ali kao što i sami vidte ili traže password ili traže nove mape,koje nama uopće nisu potrebne,znači ponavljam ovaj gore server(broj)koji vidite je ip adresa,samo se nadam da nema ludih admina koji će nas izbaciti....................ja ću što se tiče mojega servera pokušati nešto napraviti,ali ništa ne obećajem pa zato onda se i nalazimo na tuđim serverima..........ja mislim da sam sve rekao,evo ponoviti ću broj za svaki slučaj
69.31.5.111:29070
ako ko nešto ima pitati neka pita.
savjet: preporučujem da prije odlaska na server posjetite ovu temu radi možda novih informacija kao recimo ovih,promjena itd.
well,see you tonight
There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow, those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence. Equality is a perversion of the natural order!
DARTH HIRIUM izmjenio poruku 29.05.2004, 07:30