pet, 26. studenog '04 u 06:06
Dolveleg_Starseeker1) Hoće li se sresti Jediji i Dark Jediji?
2) Nekako mi se čini da bi u tom slučaju bilo logično da se udruže s obzirom na situaciju. Što vi mislite? (moj lik je prijateljski nastrojen prema svima)
Najvjerojatnije hoće.
Dolveleg_Starseeker4) Hoće li nakon isteka nekog vremena Jedijima doći u pomoć republička flota?
Yup. Ovako, da ne bi bilo PREVIŠE SHS-a, određeno vrijeme bi bilo recimo dva-tri dana na Gerodynu. Nemojte mi se pobiti u roku od par sati.
Dolveleg_Starseeker5) Kako bi sve ovo konacno trebalo zavrsiti (ali ne bi smjelo jos barem tri tjedna)? Rjesenja tipa "svi Jediji crknu" ili "svi Sithovi se pokolju medjusobno" ili "planet eksplodira sam od sebe" nisu prihvatljiva.
Slažem se.Sumnjam da će doći do ovoga. BTW, ljudi jel mora
svaki post biti neki fajt? Je, zabavno je, ali i monotono nakon nekog vremena.
SVI KOJI SE NISU JAVILI NA ROLL CALL, NJIHOVE LIKOVE UBIJAMO! Ako vas zanima zašto, pitajte se koliko dugo niste postali/jeste li uopće postali. Vraćanja iz mrtvih neće biti(izuzev Anade Ray, ali to je već druga priča), osim ukoliko imate neki JAKO dobar razlog zašto da vam ne ubijemo lika/maknemo sa grupe.
Zvonius AngI tako spremam se ja poceti pisati, ali prije toga idem vidjeti na netu ima li novih postova kad ono 10 u dva dana. Sad bih to trebao procitati i napisati svoj...
"Leaves from the vine, falling so slow.
Like fragile, tiny shells,
Drifting in the foam.
Little soldier boy, come marching home.
Brave soldier boy, comes marching home."
Orion izmjenio poruku 26.11.2004, 06:07