sub, 11. prosinca '04 u 16:24
DARTH HIRIUMmene uopće nije bilo doma,cijela 2 i pol mjeseca,ali sam dobio 100 i neš postova,jedva čekam Mattov dolazak,tada će stfari sigurno krenuti najbolje.........
Matt ce doci... Sto se brinete toliko oko njega...
Orion
Neki ljudi ipak trebaju ljetnu pauzu, htio ti to ili ne. Nitko ti nebrani da ti pišeš postove.
Jep ne mozes ti ljude natjerati da postaju preko ljeta. To je nemoguce. Na svim hr simovima je bila ljetna pauza.
Imperial admiralčak sam uspjel napisati oba dva posta u jednom tjednu a mislil sam da neću stići.
Ma ti si tako vrijedan.
DARTH HIRIUMda mogu ja,ALI JA LIJEPO MOLIM DA SITHOVI SE PRIDRUŽE MENI U POSTANJU,MALO MI JE ZLO PISATI ZA CIJELI SITH ORDER,AJ BAREM NETKO.marcuse ti bi mogao već jednom protegnuti prste(ako si još uvijek na ovoj grupi) a i ti Ayrone neš napiši.................ne mogu ja sve sam....................
Jeste culi gazdu?
Stone i marcus su zivi i zdravi samo su malo ljeni.
DARTH HIRIUMma odmah. emperor ima problema...........cijelu galaksiju mora uzeti sebi pod vlast
Yep emperor ima puno problema osim zauzimanja galaksije.
Imperial admiralA zašto se Sithovi ne bi povukli s Gerodyna, pa bi razarači učinili posao very easy i onda došli gospoda Sithovi i čistili ostatke Jedija i Dark jedija??
"This order is very simple my Lord"
Zasto... zasto... Tako da vi imate o cemu pisati. Zasto Lord Vader nije sprasio one pobunjenike na ledenome planetu iz orbite? Zasto su se uopce tripio i onaj drugi nasli na planetu na kojem je Luke stanovao? Zasto... Toliko pitanja...
Mace WampouZato jer bi onda poubijali Jedije, plain & simple
btw, Admirale, malo mi je cudno da vi znate ono svakog dark jedija po imenu...
The force is with you jer si ocito vidovit
eto ti odgovora zasto.
Imperial admiralNe mogu vjerovati, Peallaon je mrtav??
p.s- nisam znao, neće se već ponoviti
Ja sam ga ubio.
Normalno da se nece ponoviti ne mozes ubiti covjeka više od jedanput... ili mozes?
Nawi Tav'rohHelo evribadi, sorry što nisam aktivan. Komp mi je riknuo i sad pišem s prijateljevog. Nadam se da ću uskoro skupit lovu za popravak svog pa da nastavim postat na EA i ovdje na forumu.
Hope to see you soon...
Well mi se isto nadamo da ces nam se ubrzo pridruziti
Imperial admiralZašto nema pobunjenika na Gerodynu!Prevelika i prejaka konkurencija
Hold your horses, sve u svoje vrijeme
I imam problema sa kompom koji se smrzava i dize mi se kosa na glavi pa zato i ne postam jer prilicno je iritantno poceti pisati nesto a da se onda smrzne pa restart ili cekati da se "odledi" ali pokusati cu napisati post i kupit cu novi komp u prvom, drugom mjesecu pa nece biti tih problema. Sada idem citati privat messeges koje ste mi poslali...
** Svi koji su cekali par tjedana da im odgovorim na pm sorryite