pet, 26. studenog '04 u 00:33
argh.... Ne mogu se natjerati pisati. Ima neko nekakav lijek za tO?
-----------------------------------
šakom u glavu, jednom, po potrebi ponoviti...
što se tiče ogranicenja postova, nisam tu nikakva vlast ali vjerujem da nema nekog ogranicenja jer je tako malo postova ukupno (ono smo uveli kad je doslo do 7 postova/dan)...
concerning the Gerodyn:
a) Jedija je islo ne znam tocno koliko ali broj je otprilike 9 PC-a i jos desetak NPC-a.... dakle, oprezno s tim klanjem.
b) ne znam koliko je Sithova tu, ali kako smo krenuli, ni dvije stotine ih nece biti dosta. Zamolio bih Macea da se malo kontrolira i ne pise postove kao da je supermen koji bez problema kolje i vara svih po redu.
"Oni su produzili a aprenticic je frajerski poceo mahati
sabljom. Mace je izvadio svoj blaster i ubio ga ala
Indiana Jones nacin.
~na koju razinu sithovi padaju~pozurio je za ostalima"
molim vas za malo samokontrole. Oni koji ne znaju ni blokirati jedan udarac SASVIM SIGURNO nisu tu. Eto, pogledaj Hirija, on ih isto kolje ali njegovi protivnici ga barem ozlijede (u mozak?
).
c) concerning the Dark Jedi: ne znam tocno koliko vas je, no pretpostavljam da nemate nikakve NPC-ove (dobro, anada temporary) etc.
PLAN RAZVOJA DOGAĐAJA I PITANJA:
1) Hoće li se sresti Jediji i Dark Jediji?
2) Nekako mi se čini da bi u tom slučaju bilo logično da se udruže s obzirom na situaciju. Što vi mislite? (moj lik je prijateljski nastrojen prema svima)
3) Koliko je vremena dosada prošlo?
4) Hoće li nakon isteka nekog vremena Jedijima doći u pomoć republička flota?
5) Kako bi sve ovo konacno trebalo zavrsiti (ali ne bi smjelo jos barem tri tjedna)? Rjesenja tipa "svi Jediji crknu" ili "svi Sithovi se pokolju medjusobno" ili "planet eksplodira sam od sebe" nisu prihvatljiva.
6) Moram napomenuti da nijedan PC ne smije umrijeti ako se ne radi o dogovoru. Pazite da se ne zanesete. Mozete se bez dogovaranja valjda klat medjusobno i pobjec s par ogrebotina/laksih ozljeda, ali najpozeljniji su dogovori (ili joined postovi- ne moraju uopce biti od dvoje s iste strane).
7) Ima i sedam ali je vec ovo dovoljno da digne u zrak cijeli forum.....
----------------
RJESENJA I KOMENTARE, MOLIM VAS!
Miserable mortal! You have found me, and thwarted my plans! Now at last, you must die! By the powers of Angra Manyu, I invoke upon evil spirits and creatures of the shadow! Finish him!
- Dal Gurak