uto, 29. ožujka '05 u 00:45
lol Akiraprise.
Al fakat izgleda ko Akira-class da ju okreneš naopačke.
Meni je osobno TNG ipak najbolji, dok TOS ne mogu objektivno ocijeniti. Jer sam gledao jaaako malo. Naime, dok se to prikazivalo na HRT-u, ja kao da nisam bio svjestan, pa sam jedva pogledao nekoliko nastavaka. Nadam se da u skoroj budućnosti budu reprizirali. Isto je i s ENT-om. Gledao sam samo prvu sezonu, pa ne mogu potpuno dati ocjenu. No, ipak, koliko sam vidio, stoji tvoja zamjerka da je serija amerikanizirana.
Što se tiče DS9-a, serija mi je osobno na drugom mjestu. Razlog? Predobro obrađeni likovi i povezana radnja. A što se tiče Proroka... Wel, što reći nego da sam u početku bio uopće odustao od serije (1. i 2. sezona), jer su svi nastavci bili s Prorocima. Mislim da za ST baš tako nešto i ne paše. B&B su htjeli uvesti malo fantasya, ali to je ispalo tooooliko loše, da mi je bilo zlo kad sam vidio onu epku gdje su Proroci u crvotočini usisali, štoveć, tih nekoliko tisuća Dominionskih brodova. No, inače, serija je bila stvarno ugodna za gledat, i sviđalo mi se što smo Kardose konačno mogli vidjeti u jednom malo pozitivnijem svijetlu. Garak je možda čak bio i najzabavniji lik.