sub, 5. svibnja '07 u 22:57
Ajmo skratit ljudima priču..
Ako ste čitali stripove i mislite da ste prilično dobro upoznati sa Spideyem, film vas neće impresionirati, nego ćete, ako ste odlučili gledati u nekom kasnijem terminu kao moja malenkost (fakin premijera u ponoć), razmišljati kako ste mogli lijepo spavati i pogledati u neko normalnije doba.
Ako niste osoba koja spada u gornje kriterije, onda će vam se film svidjeti, govorit ćete da je uberguba i da je totalno najbolji Spidey film. Što nije. Ni približno. Mogao je puno bolje.
XaronLOŠE
1. film bi trebalo vratiti u sobu za montažu i izbaciti & skratiti neke scene, a pod time mislim na one Tobeyja & Kirsten
2. bad Toby s promijenjenom frizuricom šeta po gradu i skače ko vjeverica u jazz-baru... ma ajde. Čovjek je izgledao ko propala dječja zvijezda akcijskih filmova s Hulkom Hoganom
4. beskonačno otkrivanje zločinaca-ubojica njegova ujaka. Već sam zaboravio, tko ga je ono ubio?
Signed.
Xaron3. bad-Spidey mi sliči na pijanicu Supermana iz njegove trojke. Ako je bad, neka bude bad, ne neki preseravajući
Oprosti, ovo ne kužim.. Jest preseravajući, nećemo si lagati, ali kolko bad bi ti da bude?
DOBRO
1. motiv osvete koji se odnosi na Harryja i Petera
2. Topher Grace je dobar u svojoj ulozi
3. Harry (bar na početku), Sandman i Venom su dobro uređeni [ali ne i dobro interpretirani]
4. efekti (iako ponegdje nisu na high-tech razini)
5. cameo-uloge - Stan Lee i kratak shot Sama Raimija.
Corranali Sandman je samo način za pokazivanje kako je Peter/Black Spidey postao zločest... i apsolutno mi je nepotreban u filmu
Slažem se, i još napominjem da ne bih imao ništa protiv njega da totalno, totalno nisu sribali sve na kraju kad on razgovara emotivno sa Spideyem. To je veliki
CorranA Venom je pre pre pre pre lame na kraju ispao...
Lame.. Ako misliš na izgled, polovično se slažem. Dobro je napravljen, nije loše, ali usta i jezik su slabo prenijeli. Ako misliš na ponašanje, očekivao sam da će biti više kao u stripu, više manijakalan, više intense, više twisted. Inače je ok. Topher Grace kao Eddie i Venom je dobro ispao. Kriva je redateljeva interpretacija.
CorranIsto tako, iako sam znao da ga neće biti... provlačenje Connnorsa kroz tri filma i nepojavljivanje Lizarda... veliki promašaj
Veliki
SIGNED
CorranNe znam.. ne mogu se odlučiti... film kao film je predobar.. film u usporedbi sa stripom šepa žestoko...
Što je u biti najveća istina u svim ovim postovima kritike. Po tome se vodite ak još niste gledali film.
XisJedan scena je posebna, mislim da će se sva ne-američka kina smijati: spiderman ide uzvratiti udarac neprijateljima, ljudi na cesti mu plješću a on skoči ispod velike AMERIČKE zastave...i krene u akciju.
To je najveći lol u cijelom filmu.. Još blentavije od plesa u jazz clubu [što je, budimo realni, malo too much utjecaja simbiota] i cijele te sekvence kad on ide po ulici kao da je u "West Side Story". (za vas koji ne znate na što mislim ->
link)
check...a Raimija na kolac nabiti...
A uvijek ga možemo natjerati da se iskupi..
I onda ga na kolac nabit.
I za kraj, rekli su da je ovo nastavak sa najviše akcije. Jest, al je priča slaba, rastegnuta i holivudizirana, igrali su na karte što sve glumačka postava može odglumiti umjesto na kako je to prikazano u stripu. Film se treba pogledati, ali bez mnogo očekivanja ako ste
checkIstinski Spiderman fanovi
Over and out...
A collection of half-truths and hyperbole.