"Leaves from the vine, falling so slow. Like fragile, tiny shells, Drifting in the foam. Little soldier boy, come marching home. Brave soldier boy, comes marching home."
check-wanA CGI im je iz '99-te... katastrofa, da takav visokobudžetni film ne može zaposliti kreativnije animatore
um what!?
Ne znam misliš li na animaciju ili sve ukupno..ali...cgi je vrhunski. New York je cijeli CG(u ovom clipu) i izgleda odlično kao i animacija. Jedino mi režija nije "legla".
check-wanA CGI im je iz '99-te... katastrofa, da takav visokobudžetni film ne može zaposliti kreativnije animatore
um what!?
Ne znam misliš li na animaciju ili sve ukupno..ali...cgi je vrhunski. New York je cijeli CG(u ovom clipu) i izgleda odlično kao i animacija. Jedino mi režija nije "legla".
Skini teaser u malo većoj rezoluciji pa pogledaj cijeli fajt... animacije likova (jer su u CGI-ju) su koma i na to sam mislio... nisu prirodne kretnje (u usporedbi s npr. ROTS)
Eric Forman kao Venom... Nice.
I da, previše CGI-ja, to bi moglo ubiti film. Šta se toga tiče, opet ću istaknuti Batmana koji je postigao strašno puno toga uz veoma malo kompjuterske pomoći.
"I haven't committed a crime. What I did was fail to comply with the law."