ned, 24. travnja '05 u 04:47
Debe-Lee Gin kaj si ti glup! ja ga žalim jer ne vidi da u budizmu i hinduizmu nema nikakve osnove, nikakvog počela. shvaćaš! što se tiče svećenika i crkve, kaj ti misliš da se ja ispovjedam, da idem na misu svake nedjelje. ne bih rekao. to sam prije radio dok sam bio klinac. pljuj po svećenicima **** mi se, al mi dvije stvari ne diraj, vjeru i Ivana Pavla 2. (ne zato kaj je bio svećenik nego zato kaj je bio VELIK čovjek. ti si mi socijal-demokrat, komunist i ostala sranja. KATOLICI (tj. Hrvati) mrze komuniste zato što su donjeli sve osim dobra u Hrvatsku. zapravo ja nisam protiva Marxa ali jesam protiv Tita. Ti meni pričaš da si komunistički orjentiran, a ne znaš koja su djela komunisti učinili ovom narodu, i onda se još pitaš zašto katolici mrze komuniste. još jedna stvar, ne mrze ih samo katolici nego i muslimani i židovi i ostale religije. Koliko je samo mrtvih palo pod "Željeznom čizmom" komunizma. ti ćeš meni pričat o komunizmu. daj se pokopaj prije nego to netko drugi učini za tebe.
ispričavam se adminima i modovima zbog nedoličnih riječi
Jak si ti katolik kad mrziš, majmune jedan nepismeni. Ako ćeš već ići srat, onda barem pažljivo pročitaj post debilčino retardirana.
Da, pročitaj ga, razmisli (trebat će nekih tjedan dana da dođe do tvog mozga ono što sam napisao, da sam Marxov komunist, a takvo nešto još nije postojalo na kugli Zemaljskoj i nije ostvareno) i onda si zaveži konop oko vrata i skrati si muke života i pokušavanja da svhatiš da su svi ljudi jednaki bez obzira na vjeru, rasu ili spol, i da mržnja nije put niti jedne vjere. I ispričavaj se ti modovima koliko hoćeš, ali ovo ti nije prvi takav ispad i mislim da bi jedan ban trebao uslijediti. A ako smatrate da ga trebam i ja, postupite tako.
I ne razumijem zašto se toleriraju Maherovi rasistički ispadi. Mislim da bi se trebala zabraniti svaka vrsta diskriminacije na Forumu, I ne kužim kako taj tip može biti SW fan. Šta on premota dijelove gdje su Lando ili Mace, ne kužim.