sri, 20. travnja '05 u 13:57
E, Miroslav, stvarno si me sada totalno razočarao. Mislim, i prije sam znao da si teška zatucana konzerva koja misli da će samo Katolici biti spašeni. Ali, nekome reći da će biti s Đavlom kada Isus dođe je stvarno ispod svake razine. Nitko ne može znati tko će biti spašen, a tko ne, i krajnje je neukusno govoriti nekome da će biti ili neće biti spašen. Ne znam, barem je to tako u mojoj crkvi, a među kakvim se ti ljudima krećeš, ne bih želio znati. A sada kada si me već povukao za jezik, ja ti mogu, iako sam i sam rekao da je neukusno, slobodno reći, da u ovom trenutku da dođe Isus, ti ne bi bio spašen. Tebi treba jedno veliko obraćenje, čovječe dragi. Mrziš crnce, mrziš nekatolike, kardinali su ti važniji od Boga... Sorry, ali ja sam sa svojim odnosom s Bogom zadovoljan, ali stvarno ne bih to mogao reći za tebe. Mislio sam da ipak u tebi ima trunčicu nekog dobra i tolerancije. Ipak sam pogriješio.
Nadam se da ćeš uživati upoznavajući Hitlera.
E, da, primjetio sam da si jako protiv komunizma. Vjeruj mi, ja nisam ništa manje, jer štopa intelektualce i zabranjuje vjeru, te promiče samo materijalizam. No, ne znam jesi li svjestan, ali prije Tuđmana su većina onih koji se danas nazivaju Katolicima bili ponosni komunjare. Ja sam oduvijek bio i uvijek ću biti Kršćanin, pa ti reci. Toliko o tome.
Sieg Heil.