pet, 6. srpnja '07 u 19:17
Nisam ja navijač Dinama, a ni Hajduka da se razumijemo. Zašto je Dinamo slab za njih, pa svi igraju za reprezentaciju. Zapravo, naravno da je Dinamo slab klub jer se nikada, ne samo Dinamo, već nijedan naš klub nije dobro predstavio u Europi, a kamoli u svijetu.
A Tuđman je imao pravo uložiti u Croatiju koliko je htio i mogao, jer bez njega ne bi ni bilo NK Croatie, a i više. On je barem uložio, a ne ovi sadašnji, koji su milijunske dugove oprostili nekim klubovima, a među njima i Dinamo. Mamić bi i ovce i novce, a to nemože imati.
Trebali bi se malo ugledati na europske kolege i njihovo nošenje s nogometom. Italija i Juventus recimo. Je'l bi meni oprostili dug od milijun kuna, ne... zatvorili bi me doživotno u zatvor, a njima su progledali kroz prste. Što je uprava radila da su ušli u tako velike dugove? Tih 20 milijuna eura bi lijepo trebali dati narodu, ali, opet, naša nas vlast krade i novac će raspodijeliti između sebe. Ako ništa, mogli bi izgraditi taj stadion Maksimir već jednom, grade ga deset godine.
Ali na kraju, drago mi je da je Eduardo otišao i to u klub zbog kojeg uopće pratim nogomet. Nek' se proslavi i dobro igra.