pet, 2. rujna '05 u 21:26
Dinamo.:roll:
Sto se tice ostalih klubova, postoje samo oni koji mi donose lovu na kladionici i oni koji ne. Tako da bez daljnjeg duljenja, sve ih mrzim.
Heh... Nego htjedoh reci da prema nijednome iz drugih liga nisam stekao posebnu naklonost. Vise su to bili pojedinci, a pojedinci cesto odlaze i dolaze u klubove. Drugi problem jest sto nemam neko dugo sjecanje sto se tice nogometa, mozda od oko 97 (uz izuzetak nase reprezentacije sto je naravno ostavilo veci utjecaj pa mislim da ima i od 95). Tada je pocela moja ljubav prema Realu koja je od 2000 polako splasnjavala, jednostavno klub kojeg sam volio prestao je postojati.
Drugi klub koji mi je ostao u pamcenju bio je Man Utd, vjerojatno zbog utjecaja starijeg brata. Iz nekoga razloga bijah vrlo uzbudjenim i presretan njihovim dvama golovima u finalu Lige Prvaka protiv Bayerna.
Otada se ne sjecam da je ikoji klub ostavio dojma na mene. Kada gledam utakmicu navijam za onoga tko se pokaze borbeniji, srcaniji (izuzev ponovno nase reprezentacije i klubova). Hehe, prestanem navijati i za onoga na koga sam se kladio u vecini slucajeva.