čet, 19. travnja '07 u 03:15
Ne znam zasto ljudima tolko smeta Markovic, Savez funkcionira dobro i uredno, financira se sam, stim parama hrani sve nacionalne selekcije i gradi trening kamp, a sto je domaca liga u rasulu je vise stvar besparice i dominacije raznih shady likova koje se ne moze tako lako maknut kako svi misle. To sto je EP dobila kandidatura koja nije zadovoljavala uvjete tehnicke komisije je vise stvar hrpetine para koju je gospodin Surkis istresao pred UEFA-u nego pogresaka u pripremi nase kandidature, protiv nekih lobija ne mozemo jer smo premali kao trziste i presiromasni, a ne radi nesposobnosti predsjednika saveza. U nas je ocito najlakse samo pljuvat po ljudima bez ikakvog rezona i upucenosti u stvari sto mi se gadi, jer svatko misli da moze bit sudac, porota i krvnik necijem radu, liku i djelu ( ovo se ne odnosi samo na Markovica ) a da o realnostima u kojima ta osoba funkcionira ima pojma ko, kako bi to Douglas Adams lijepo rekao, linfordska us o zivotu u Pekingu. Imam osjecaj ko da se vecina rasprava o bilo cemu u ovoj zemlji svela na argumentiranost index.hr stila, pa ti radi nesto u ovoj prokletoj zemlji...
De trotse eigenaar van moordenaar hamster, En bemant met gereserveerde rechtstreekzer
Epyon izmjenio poruku 19.04.2007, 03:17