Darth ZabrakIma li ovdje nekoga tko zna neku stranicu ili popis 100 najboljih bendova svih vremena? I po mogučnosti provjereno točan, jer je svaki drugačiji od ovih na koje ja nailazim.
Jedino sto slusam u zadnje vrijeme je legendarni Miles Davis i Spyro Gyru (Jay Beckensteina obozavam, odlican zvuk i odlicno sviranje saxa, hvala Epyon)
Ako nekog zanima...
Nedavno dobih par snimki sa svog maturalca, a dok sam bio tamo, u Haagu sam s par frendova naletio na jednog uličnog svirača, tip ima stvarno dobar glas. Pohvalih ga (rekoh mu da sam i ja vokal i da čovjek ima smisla za pjevanje), te me on pozove da pjevam s njim Ja reko - ajd. I tak je nastala ova nadasve impro verzija Hotel California.
RotS MasterAko nekog zanima...
Nedavno dobih par snimki sa svog maturalca, a dok sam bio tamo, u Haagu sam s par frendova naletio na jednog uličnog svirača, tip ima stvarno dobar glas. Pohvalih ga (rekoh mu da sam i ja vokal i da čovjek ima smisla za pjevanje), te me on pozove da pjevam s njim Ja reko - ajd. I tak je nastala ova nadasve impro verzija Hotel California.
ae, hitno se traži preporuka nekog rock/metal benda s vokalisticom koja bi trebala imati sličan glas/način pjevanja Anette Olzon iz Nightwisha. ae, dakle, da je ko Anettica ^^ ne znam sta svi pljuju, zenskica mi ima bas medeni topli glas...
Do I really look like a guy with a plan? You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it! You know, I just, do things.